Cift tarafli mont alınır mı?

Bizzat almıştım çok ince oluyor. Görünüşüne kanma üstüne güzel fit durması için altında sweat falan giymem gerekiyordu öyle de çok sıcak oluyor. Buz gibi havalarda giyilir aksi halde üstümde beni çok küçük gösteriyor bedenim almama rağmen. Sönük kalıyor kısaca.

1600 TL bütçeye alacağın montun seni üzmemesi için Bershka, Zara, Pull bear gibi premium markaları tercih et. Oradan alacağın hiçbir mont seni üzmez. İade etmesi kolay, bir iki ayda yırtılma, renk atma, bozulma gibi sorunlarda markaya ulaşıp kalitesiz veya hatalı üründen birebir değişim veya iade alabiliyorsun 4 aylık zara ayakkabım açıldı diye götürmüştüm para iadesi veya birebir değişim seçeneği verdiler, para iadesi almıştım.

kısaca bu paralara Bershka, Zara'dan satın alım yap. oralardaki her ürün premium, kesimi güzel, özenle yapılmış oluyor kullanıcı üzmez.

Bizzat almıştım çok ince oluyor. Görünüşüne kanma üstüne güzel fit durması için altında sweat falan giymem gerekiyordu öyle de çok sıcak oluyor. Buz gibi havalarda giyilir aksi halde üstümde beni çok küçük gösteriyor bedenim almama rağmen. Sönük kalıyor kısaca.

1600 TL bütçeye alacağın montun seni üzmemesi için Bershka, zara, pull bear gibi premium markaları tercih et. Oradan alacağın hiçbir mont seni üzmez. İade etmesi kolay, bir iki ayda yırtılma, renk atma, bozulma gibi sorunlarda markaya ulaşıp kalitesiz veya hatalı üründen birebir değişim veya iade alabiliyorsun 4 aylık zara ayakkabım açıldı diye götürmüştüm para iadesi veya birebir değişim seçeneği verdiler, para iadesi almıştım.

Kısaca bu paralara Bershka, Zara'dan satın alım yap. Oralardaki her ürün premium, kesimi güzel, özenle yapılmış oluyor kullanıcı üzmez.

Baslarda dediginiz magazalardan baktim fakat bu tur sitelerde satilan montlardan subelerde bulamadim, pek hosuma gitmemisti yani o yuzden buralardan almayi dusunuyordum bilgilendirme icin teşekkür ederim.

Baslarda dediginiz magazalardan baktim fakat bu tur sitelerde satilan montlardan subelerde bulamadim, pek hosuma gitmemisti yani o yuzden buralardan almayi dusunuyordum bilgilendirme icin teşekkür ederim.

O tarz montlar yan sanayi. Markalar böyle ürünler üretmez. Ben dışarıdan görünce çakma damgası basıyorum direkt böyle montları. Şimdi görünüş önemli. Komple marka giyinen üstü Lacoste altı Adidas olan adam ve yanında böyle montlu birisi girince ister istemez aynı kefede tutamıyorsun insanları.

Sana kendim de giydiğim montu önerebilirim inanılmaz rahat, aşırı sıcak, pufur pufur, çift taraflı, zaranın bu sezon ürünü inanılmaz bir mont. Al pişman etmiyor bak.

Bendeki gri olanı. Bayağı sevdiğim bir mont.

WhatsApp Image 2025-12-07 at 04.20.29.jpeg

O tarz montlar yan sanayi. Markalar böyle ürünler üretmez. Ben dışarıdan görünce çakma damgası basıyorum direkt böyle montları. Şimdi görünüş önemli. Komple marka giyinen üstü Lacoste altı Adidas olan adam ve yanında böyle montlu birisi girince ister istemez aynı kefede tutamıyorsun insanları.

Sana kendim de giydiğim montu önerebilirim inanılmaz rahat, aşırı sıcak, pufur pufur, çift taraflı, zaranın bu sezon ürünü inanılmaz bir mont. Al pişman etmiyor bak.

Bendeki gri olanı. Bayağı sevdiğim bir mont.

Anladim dostum cok teşekkür ederim benim de hosuma gitti bunu tercih edeceğim tekrardan cok teşekkür ederim ilgin ve onerin icin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı