Rosenkavalier
Hectopat
- Makaleler
- 3
Yine 50 mod ile halledilecek işi millete 100 TL fazlaya satacaklar. Legendary Edition devam.
En azından DLC falan çıkarsalar vallahi alırım. Şimdiye tüm Tamriel'i eklemişlerdi biraz uğraşsalar.Special Edition'da nasıl konsolcular için çıktıysa bu da aynı amaçla çıkartılmış. Ohh tekrar baştan oynarım dedim ancak fahiş fiyat çekme huyu da yok değil Bethesda'nın, o yüzden bilemedim.
Aynen öyle gerçekten güzel mekanlar ekleseler alınır. Ama onu bile eklememişler, tanıtım videosunu izledim adam iskelet kesiyor dragonstone aldığımız mağarada.En azından DLC falan çıkarsalar vallahi alırım. Şimdiye tüm Tamriel'i eklemişlerdi biraz uğraşsalar.Ki çıkardıkları 2 mekan DLC'si de çok güzeldiler.
Sırf Creation Club içeriği için değer mi?Aynen öyle gerçekten güzel mekanlar ekleseler alınır. Ama onu bile eklememişler, tanıtım videosunu izledim adam iskelet kesiyor dragonstone aldığımız mağarada.
Hayır değmez, nexusda birsuru mod var, ordan modla daha iyi kendi tes 6nı yaparsın.Sırf Creation Club içeriği için değer mi?
Değmez ne değecek, zaten normalde nexusta falan bedava olan modları satın alıp, alın sizin için bedava yaptık diye dağıtacaklar.Sırf Creation Club içeriği için değer mi?
Ben fazla vakit ayırdıklarını düşünmüyorumArkadaş, etini kemiğini sömürdüler oyunun. TES5'e ayırdıkları vakti 6. oyuna kafa yormak için kullansalardı şu an çıkmış olurdu oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.