Skyrim Anniversary Edition vs Special Edition karşılaştırması

Yeni sürümde yamanın çalışacağını sanmıyorum. Tekrardan entegre edilmesi gerekir ve kimse onunla uğraşmaz. Special Edition alabilirsiniz. Zaten hiçbir farkı yok değmez 50 TL fazla vermeniz.

Eso nun mod listesine baktım. Gayet iyi duruyor video da. Ama indirme kısmını bulamadım. Telefondan girdiğim için olabilir. Pc de tekrar bakacağım.
Yeni sürümde yamanın çalışacağını sanmıyorum. Tekrardan entegre edilmesi gerekir ve kimse onunla uğraşmaz. Special Edition alabilirsiniz. Zaten hiçbir farkı yok değmez 50 TL fazla vermeniz.
Dediğiniz gibi SE versiyonu almayı düşünüyorum. Ama inşallah SE sürümüne de ayrı bir güncelleme gelmez. Ayrıca oyun 115 TL iken indirimle 50 civarına iniyormuş. Şimdi SE sürümü 200 Tl. Bakalım indirimle ne kadar düşecek.

Son düzenleme:
SE de güncellendi bu arada. DLC olarak satılıyor AE.

Geçen ay da söylemiştim, yeni güncelleme gelmeden oyun klasörünün yedeğinin alınması gerekiyordu 1.5.97 sürümünde. Eğer şu an alınacaksa oyun, 1.6 sürümüyle gelecek SE.

@yunustncr Ayriyeten 200 TL'ye güncellendikten sonra 65 TL'ye düşmüştü geçenlerde.

Son düzenleme:
Bu kötü bir haber. Şu an SE alsam bile modların çoğu uyumlu olmayacak. 65 e düşse yine alırım ama modları yükleyemezsem korsan oynamaktan başka çare kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…