Skyrim Başlangıç Önerileri

Dostlar Skyrim de 100 saatlik oynamışlığım var. Oyunu az çok biliyorum. Başlangıç için önerileriniz var mıdır? Önerdiğiniz buildler var mıdır? Skyrim SE almıştım fakat oyunun başındaki Bug dan dolayı iade etmiştim. Tekrardan almalı mıyım?

Skyrim SE sadece para tuzağı. Ne doğru düzgün mod atabiliyorsunuz ne de ayarlar doğru çalışıyor. İnternetten Skyrim Legendary Edition kodu bulun bir şekilde Skyrim oynamak istiyorsanız. Onu aldıktan sonra Can Sungur'un "Skyrim modlama" videolarına göz atıp kendi kendinize bir mod paketi çıkartın. Önerim çok mod yüklemeyin, 20-30 kadar modla oyunu default halinden çok daha iyi bir noktaya getirebiliyorsunuz. Oyun için öneriler için ise Elder Scrolls Türk Forum sitesinde bir çok rehber mevcut göz atabilirsiniz.

Skyrim mevcut zaten. Modsuz oynamayı düşünüyorum dostum. Önerilerin için teşekkürler. :)
İnanın bana oyun çok daha iyi bir hal alıyor modlarla beraber. Arkadaşın dediği gibi oynanışı değiştirmenize gerek yok. Grafikleri daha iyi hale getirebilirsiniz. SkyUI arayüzü geliştirip hızlandırıyor. Ek olarak yine bugları kaldıran patchler var Nexusmods'da bulabileceğiniz. Bir göz atın siz yine de.

Necromancerlar güzel oluyor fikrimce, tabi modlu halleride çok güzel. Bazı modlar var kesinlikle eklenmesi gereken örneğin; SKYUI, Unoffical Skyrim Pack (Bugları yok ediyor) gibi... Ben modlayıp oynamayı çok seviyorum en son oynadığımdan bir kaç kesit atayım. (265+ mod)
1578047174604.png
1578047209395.png

1578047228449.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı