Skyrim benzeri oyun tavsiyesi

Korkmaz02

Hectopat
Şöyle bir oyun istiyorum. Gittiğim, ele geçirdiğim yerlerde kendi birliğimi oluşturayım, oralar yaşayan bir yer olsun. Aynı zamanda güzel bir hikayesi olsun ve karakterimi kendim oluşturabileyim. Skyrim'den sonra böyle bir oyuna ihtiyaç duyuyorum. Önerebileceğiniz böyle oyunlar var mı? Türü fark etmez.

Şöyle bir oyun istiyorum. Gittiğim, ele geçirdiğim yerlerde kendi birliğimi oluşturayım, oralar yaşayan bir yer olsun. Aynı zamanda güzel bir hikayesi olsun ve karakterimi kendim oluşturabileyim. Skyrim'den sonra böyle bir oyuna ihtiyaç duyuyorum. Önerebileceğiniz böyle oyunlar var mı? Türü fark etmez.
Warband.

Dishonered serisini kessinlikle oynamalısın.

Skyrim gibisini bulamazsın. Oblivion oynayabilirsin veya Daggerfall.
Alternatif olarak Kingdom come hoşuna gidebilir. Dragon Age: Inquisition çok önerilir.

Dragon Age: Inquisition'ı denemeyi istiyorum açıkçası. Bu oyun aklımdan çıkmıştı. Öneri için teşekkürler. Diğer Elder Scrolls serileri bana grafik olarak baya eski geliyor. Ondan dolayı düşünmüyorum.
Bu oyunu çok oynadım. Bannerlord için uygun bir fiyata düşmesini bekliyorum.
Dishonered serisini kessinlikle oynamalısın.
Oynamıştım, teşekkürler.
Fallout 4'de taraf seçebiliyorsun, hikaye gidişatına göre o taraf diğer tarafları yok edebiliyor.
Fallout serisine başlamayı düşünüyorum ama bir yandan da açık dünyada canavar avlama işleri filan beni bir nebze soğutuyor. Yine de denemeyi düşünüyorum. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı