fydorov Centipat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 Skyrim'de birden fazla karakter oynamamız mümkün müdür? Birini savaşçı ağırlıklı diğerini büyücü ağırlıklı gitmek istiyorum, her ikisinin olduğu bir karakter bana çok hitap etmiyor. İki farklı karakteri oyunu baştan başlatmadan oynamam mümkün müdür?
Skyrim'de birden fazla karakter oynamamız mümkün müdür? Birini savaşçı ağırlıklı diğerini büyücü ağırlıklı gitmek istiyorum, her ikisinin olduğu bir karakter bana çok hitap etmiyor. İki farklı karakteri oyunu baştan başlatmadan oynamam mümkün müdür?
Çözüm B B Berk Count 30 Mart 2023 Evet, mümkün. Yeni oyunu istediğiniz gibi oynayıp kaydedin sonra tekrar yeni oyun açıp başka bir şekilde aynı anda oynayabilirsiniz.
Evet, mümkün. Yeni oyunu istediğiniz gibi oynayıp kaydedin sonra tekrar yeni oyun açıp başka bir şekilde aynı anda oynayabilirsiniz.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 30 Mart 2023 #2 Evet, mümkün. Yeni oyunu istediğiniz gibi oynayıp kaydedin sonra tekrar yeni oyun açıp başka bir şekilde aynı anda oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, mümkün. Yeni oyunu istediğiniz gibi oynayıp kaydedin sonra tekrar yeni oyun açıp başka bir şekilde aynı anda oynayabilirsiniz.
ferrymanofstyx Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 Evet herhangi bir save limitiniz yok. Save dosyalarının karışmaması açısından farklı karakter isimleri kullanmanız yeterli olur. Artı 0 Eksi
Evet herhangi bir save limitiniz yok. Save dosyalarının karışmaması açısından farklı karakter isimleri kullanmanız yeterli olur.