Skyrim ejder ruhu emilmedi

249873

Kilopat
Ejder ölünce sanki onun ruhunu emiyorduk ve sadece kemikleri kalıyordu. Ben Kan Ejderi'ni öldürdüm ama hiçbir şey olmadı. Loot yaptım. Ama hala ölüsü öyle duruyor.

20231128002150_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce buna benzer bir ejderhayı öldürmüştüm sanırım. Adı aynıydı büyük ihtimal ama aradan zaman geçti hatırlamıyorum.

Görev zinciri büyücünün kitapları;

20231128005241_1.jpg

Hocam bir önceki save dö

İlk görevdeki ejder mi?

İlk değil bu 3 veya 4 olması lazım.

Unoffical Skyrim patch mi yaptınız mı?

Başlasınlar önümdeki değilse kendine konsoldan ruh verebilirsin ayrıca bu patchi yap derim çoğu bug fixliyor

Yapmışım yine de teşekkürler.

Ejderhayı Solstheim'damı öldürdünüz. Eğer Dragonborn DLC'sini oynuyorsanız, Lord Miraak gelip ruhu sizden çalacaktır.

Oraya gittim, sonra çok erken gittiğimi fark edip geri döndüm random takılıyordum görevlerden. Büyücülük okuluna falan soktu görev beni onun devamı.

İlk değil bu 3 veya 4 olması lazım.

Yapmışım yine de teşekkürler.

Oraya gittim, sonra çok erken gittiğimi fark edip geri döndüm random takılıyordum görevlerden. Büyücülük okuluna falan soktu görev beni onun devamı.

Hatırladığım 60 seviye olmadan kesmek bayağı zordu diye hatt silinen bir sonsa mirak ile ittifak olup bir Tanrı'yı kesiyordunuz bende bayağı unutmuşum kaç sene oldu.

Güçsüz kalıyorum bitiremem büyük ihtimal.

Ruh çaldıkça kendine konsoldan ver tavsiyem budur

Ver spoilerı ver ben ölmem ver...

Daha 18. seviyeyim.

Spoiler değil oyundan silinen bir son birçok sonu var DLC'nin ben gücünü anlaman için dedim.

Ver spoilerı ver ben ölmem ver...

Daha 18. seviyeyim.

Eğer şu SE üstüne çıkardıkları hali ise büyücü okluna gerek kalmadan 10 seviyede üzerine çekebiliyorsun creation Club özellikleri sayesinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı