Haklısınız. Görev serisinin başlangıcından ziyade belirli bir noktadan sonra çalmaya başlıyor. Solstheim'a gidip kendisiyle tanıştıktan sonraydı sanırım. Oynamayalı çok uzun zaman oldu.Görev serisi oyunun çok erken bir safasında başlamıyor mu bize suikast düzenlemeye kalkıyor.
Bug olduğunu düşünüp devam ettim, Bir süre sonra Miraak adında birisi ejder ruhunu çaldı gibi bir şey yazdı.
Hocam bir önceki save dö
İlk görevdeki ejder mi?
Unoffical Skyrim patch mi yaptınız mı?
Başlasınlar önümdeki değilse kendine konsoldan ruh verebilirsin ayrıca bu patchi yap derim çoğu bug fixliyor
Ejderhayı Solstheim'damı öldürdünüz. Eğer Dragonborn DLC'sini oynuyorsanız, Lord Miraak gelip ruhu sizden çalacaktır.
İlk değil bu 3 veya 4 olması lazım.
Yapmışım yine de teşekkürler.
Bu noktada tek çare DLC'yi bitirmek. Fakat biraz uğraştırıcı bir DLC.
İlk değil bu 3 veya 4 olması lazım.
Yapmışım yine de teşekkürler.
Oraya gittim, sonra çok erken gittiğimi fark edip geri döndüm random takılıyordum görevlerden. Büyücülük okuluna falan soktu görev beni onun devamı.
Güçsüz kalıyorum bitiremem büyük ihtimal.
Güçsüz kalıyorum bitiremem büyük ihtimal.
Hatırladığım 60 seviye olmadan kesmek bayağı zordu diye hatt silinen bir sonsa mirak ile ittifak olup bir Tanrı'yı kesiyordunuz bende bayağı unutmuşum kaç sene oldu.
Ruh çaldıkça kendine konsoldan ver tavsiyem budur
Ver spoilerı ver ben ölmem ver...
Daha 18. seviyeyim.
Ver spoilerı ver ben ölmem ver...
Daha 18. seviyeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.