Ejder ölünce sanki onun ruhunu emiyorduk ve sadece kemikleri kalıyordu. Ben Kan Ejderi'ni öldürdüm ama hiçbir şey olmadı. Loot yaptım. Ama hala ölüsü öyle duruyor.
Haklısınız. Görev serisinin başlangıcından ziyade belirli bir noktadan sonra çalmaya başlıyor. Solstheim'a gidip kendisiyle tanıştıktan sonraydı sanırım. Oynamayalı çok uzun zaman oldu.
Bu noktada tek çare DLC'yi bitirmek. Fakat biraz uğraştırıcı bir DLC. Özellikle yeni başladığınız bir oyun ise biraz zorlanabilirsiniz. Ya da ara sıra ruhlarınızı çalmasına razı olacaksınız hahaha.
Hatırladığım 60 seviye olmadan kesmek bayağı zordu diye hatt silinen bir sonsa mirak ile ittifak olup bir Tanrı'yı kesiyordunuz bende bayağı unutmuşum kaç sene oldu.
Şansınıza Skyrim dengesi çok bozuk bir oyun. OP Build'ler yapıp kısa sürede bitirebilirsiniz. Özellikle büyücü okulunun alt katındaki altardan daha henüz level 1 iken Daedra zırhı yapabiliyordunuz. Daha bunun gibi birçok Build var.
Hatırladığım 60 seviye olmadan kesmek bayağı zordu diye hatt silinen bir sonsa mirak ile ittifak olup bir Tanrı'yı kesiyordunuz bende bayağı unutmuşum kaç sene oldu.