Skyrim hırsızlar loncası ana görev mi yan görev mi?

Ahmet Sayınn

Picopat
Şimdi arkadaşlar ben bir süredir Skyrim oynuyorum ama ana görevlerden pek gitmedim. Hırsızlar loncası görevini aldım ama daha onlara katılmadım. Oyun buga girmesinden dolayı da katılamıyorum. Şimdi asıl sorum şu loncaya katılmak ana görevden mi veya etkiliyor mu katılmasamda oyunu bitirebilir miyim?

Ana hikaye görevi değil. Loncaya katılmak ana hikayeyi pek/aşırı etkilemiyor ve loncaya katılmadan da hikayeyi bitirebiliyorsunuz.

Dikkat ederseniz görev listesinde görev isimlerinin yanında desenler var, ana hikaye görevlerinin deseni şöyle.
SR-qico-Dragonborn_Knotwork.png
Oradan anlayabilirsiniz.

Onun dışında aslında teknik olarak ana görev sayılır (ana hikaye değil ama, dediğim gibi). Zira oyunda her loncanın hikaye temelli bi' ana görev dizisi, bir de ayak işi temelli (hiç bitmeyen) yan görev dizileri var.

Ana hikaye görevi değil. Loncaya katılmak ana hikayeyi pek/aşırı etkilemiyor ve loncaya katılmadan da hikayeyi bitirebiliyorsunuz.

Dikkat ederseniz görev listesinde görev isimlerinin yanında desenler var, ana hikaye görevlerinin deseni şöyle.
Oradan anlayabilirsiniz.

Onun dışında aslında teknik olarak ana görev sayılır (ana hikaye değil ama, dediğim gibi). Zira oyunda her loncanın hikaye temelli bi' ana görev dizisi, bir de ayak işi temelli (hiç bitmeyen) yan görev dizileri var.

Teşekkür ederim

Ana görev değil diye biliyorum. Ama oralardan da güzel maceralar çıkar.

Bende isterim girmeyi ancak oyunda bir bug oluştu ve araştırmama rağmen bugu çözülmüyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı