Skyrim için İngilizce seviyesi ne olmalı?

mofrick

Decapat
Daha fazla  
Skyrim oynamak istiyorum. Game Pass üzerinden oynayacağım, o yüzden yama yapılamıyor diye biliyorum. O yüzden Skyrim için hangi İngilizce seviyesi lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Our Hero, our Hero, claims a warrior's heart
I tell you, I tell you, the Dragonborn comes
With a voice wielding power of the ancient Nord arts
Believe, believe, the Dragonborn comes
It's an end to the evil of all Skyrim's foes
Beware, beware, the Dragonborn comes
For the darkness has passed, and the legend yet grows
You'll know, you'll know, the Dragonborn's come."

Eğer bu şarkıyı dinlerken az buçuk çıkarıyorsan yeter. Skyrim bir keşif oyunu. Oyunda çoğu puzzle zaten zorlamıyor ve çok basit. Çok düz yapıları var desem abartmış olmam. Zorlayacak puzzlelar genelde Dragon Claw puzzle'ı. Ejder Pençesinin üstünde kapının şifresi var ama bunu oyunda bulamıyorsun başta. Bunu ben de dahil neredeyse bütün oyuncular internetten diğer oyunculardan öğrendi.

Skyrim'i oynamak için "belli bir İngilizce seviyesi yok" ama Skyrim oynamak eğer o hikayeye kendini kaptırırsan İngilizceni A2-B1'e çıkartır tek başına.
Bir ekleme yapayım. Skyrim'de Old Norse Mythology dediğimiz özellikle Vikinglerle ilgili çok öge var. Bu yüzden süslü dili olan yerleri var. Onları anlamakta zorlanman normal. Misal bu demin attığım şarkı da o tarza giriyor.

"For the darkness has passed, and the legend yet grows"

Bu kıtadaki dil çok şiirsel. Ne günlük hayattaki, ne de oyunun genel diyaloglarındaki dili yansıtmıyor. Bunu okursan o yüzden Skyrim'i çok rahat anlayarak oynarsın diyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı