Skyrim Legendary Edition Mu Yoksa Skyrim(DLC Yok)+The Forest Mi ?

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bu ikilemde kaldım. Kartımda 25 TL var ve Skyrim almak istiyorum. Legendery Edition 20 TL iken almak istedim ve tam alacakken The Forest i indirimde gördüm. Ama bu sefer DLC olmadan alacağım. Bir arkadaşım DLC oyuna silah,hikaye,karekter eklediğini söyledi. Tabi bunlarda oyunu baya etkiliyor. Sizce ne almalıyım ?

The Forest sık sık indirime giren bir oyun. Legendery Edition tercih edebilirsiniz bence.

Skyrim çok büyük bir oyun . Gerek grafik açısından , gerek hikaye açısından muhtemeşem derecede zengin. The forest benim gözümde çok çömez bir oyun. Skyrim gibi bir oyunla karşılaştırılması bile bir hata bence :D

Ayrıca legendary edition da yanılmyıorsam 3-4 tane dlc ekli ve bu dlc ler daha fazla görev , zırh - silah , harita vs ekliyor ki hatta ev bile yapabiliyosun (minecrafttaki gibi değil tabiki :D ) .. Legendary editionı kaçırma derim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı