Skyrim legendary edition: Steam üzerinden DLC'ler nasıl kurulur?

Saltasar

Kilopat
Daha fazla  
dG5cMaY-free-skyrim-wallpaper.jpg
Merhaba ben Steam üzerinden SKYRİM LEGENDARY EDİTİON aldım. Oyunu kurduktan sonra dlc'leri oyuna nasıl kurucam hangi yolları izlemeliyim en ufak bir fikrim yok, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendileri otomatik olarak kuruluyor. Oyunu başlatırken gelen Play, Options gibi seçeneklerin çıktığı ön menüde Data Files kısmında hangi DLC'lerin ve modların aktif olup olmayacağına karar verebiliyorsun. Steam atölyesinde abone olduğun bütün modlar da bu listede yer alacak. Dilediğin zaman aktif edip iptal edebilirsin.

Evet ama bildiğim kadarıyla dlc'lerinde hatırı sayılır dosya boyutları var..steamda dlc'lere abone olunca o kadar yüksel boyutlu dosyayı nasıl hemen kuracakki

Yani burdan şunu anlayabilirmiyim?
Ben Skyrim legendary edition'u satın aldım ve eğer sadece The elder scrolls V Skyrim denen ana oyunu bilgisayarıma yüklersem,diğer üç dlc yi ayrıca yüklememe gerek kalmayacak çünkü o üç dlc zaten ana oyun yüklenince kendiliğinden bilgisayara kurulacak öylemi?

Evet. Dediğim gibi Data Files kısmından kontrol edin oyuna girerken. Eğer orada DLC gözükmüyorsa Steam Kütüphanesi'nden listedeki oyuna Sağ Tuş > Özellikler tıklayıp DLC sekmesi altındaki 3 DLC'yi de işaretlemelisiniz. Tik koymak için kutular vardır orada. Onu onaylayıp kapattığınızda eğer DLC'ler hali hazırda çoktan indirilmemişse Steam otomatik olarak indirmeye başlayacak. Alt tarafta görürsünüz zaten, Skyrim'e güncelleme gelmiş gibi indirme yapacak. İndirme bittiğinde oyunu başlatabilirsiniz. Ben de Legendary Edition sahibiyim. Oyunu komple DLC'ler ile birlikte paket olarak aldım, yükle dedim ve her şey hazır halde oyunu indirip başlatmış oldum.

Sosyal'den daha fazla memnun kalmak için forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim. Sırf teşekkür için yeni bir mesaj yazmak bildiğim kadarıyla kurallara aykırı. Bunun yerine "Beğen" sistemi mevcut. Yardımcı olabildiğime sevindim. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı