Skyrim mod paketi kurma

MEGQyburn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Skyrim'i sağlam bir modlama ile oynamak istiyorum. Mantıklı olan kısıtlı sayıda modları seçerek kurmak mı yoksa Ultima veya 100mod paketleri gibi komple mod paketlerini kurmak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
100 mod paketleri gibi paketler genelde oyunu çok değiştirmez ama oyunun pürüzlerini vs. değiştirir. Eğer benim gibi hafif modlu ve oyunu tamamen değiştirmeyen modları seviyorsanız 100 modlu pakedi kurmanızı tavsiye ederim. Kietki adlı youtuber'dan bakabilirsiniz detaylıca.

100 mod paketleri gibi paketler genelde oyunu çok değiştirmez ama oyunun pürüzlerini vs. değiştirir. Eğer benim gibi hafif modlu ve oyunu tamamen değiştirmeyen modları seviyorsanız 100 modlu pakedi kurmanızı tavsiye ederim. Kietki adlı youtuber'dan bakabilirsiniz detaylıca.
Hocam oyunu değiştirmekten kasıt nedir? Aslında biraz da istediğim şey oyunun kimliğini bozmadan yeni bir arpg oyunu oynuyormuş gibi hissetmek.Bu yüzden pürüzlerin yanında biraz da grafik,combat hissiyatı(eğer var ise) gibi şeylerin iyileştirilmesi fena olmaz.Bunun için önerdiğiniz paket yeterli midir? Cevabınız için teşekkür ederim.

Hocam oyunu değiştirmekten kasıt nedir? Aslında biraz da istediğim şey oyunun kimliğini bozmadan yeni bir arpg oyunu oynuyormuş gibi hissetmek.Bu yüzden pürüzlerin yanında biraz da grafik,combat hissiyatı(eğer var ise) gibi şeylerin iyileştirilmesi fena olmaz.Bunun için önerdiğiniz paket yeterli midir? Cevabınız için teşekkür ederim.
İlk öncelikle rica ederim. Benim dediğim paket sizin istemediğiniz paket, dediğim gibi Kietki kanalını ziyaret edin orada istediğiniz bi mod pakedi bulacağınıza eminim. Zaten kendisi Türk o yüzden anlamakta zorluk yaşamazsınız.

Merhaba, Skyrim'i sağlam bir modlama ile oynamak istiyorum. Mantıklı olan kısıtlı sayıda modları seçerek kurmak mı yoksa ultima veya 100mod paketleri gibi komple mod paketlerini kurmak mı?

Hocam mod paketleri en iyisi kendi modlistinizi oluşturmak emek / zaman vs ister zaman dediğimde 2-3 gün sürecek değil abartmak gibi olmasın ama haftalar sürebilecek bir şey sisteminiz iyiyse size nolvusun Skyrim modlisti önerebilirim https://www.nolvus.net/ascension

Hocam oyunu değiştirmekten kasıt nedir? Aslında biraz da istediğim şey oyunun kimliğini bozmadan yeni bir arpg oyunu oynuyormuş gibi hissetmek. Bu yüzden pürüzlerin yanında biraz da grafik, combat hissiyatı(eğer var ise) gibi şeylerin iyileştirilmesi fena olmaz. Bunun için önerdiğiniz paket yeterli midir? Cevabınız için teşekkür ederim.

Nolvusun mod listini kurmanız en uygunu olur oyun aşırı değişiyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunun gibi.

Hocam mod paketleri en iyisi kendi modlistinizi oluşturmak emek / zaman vs ister zaman dediğimde 2-3 gün sürecek değil abartmak gibi olmasın ama haftalar sürebilecek bir şey sisteminiz iyiyse size nolvusun Skyrim modlisti önerebilirim https://www.nolvus.net/ascension

Nolvusun mod listini kurmanız en uygunu olur oyun aşırı değişiyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunun gibi.

Bu tür modlar bana çok ters geliyor açıkçası oyunun doğasını silip atıyor. Tabii arkadaş sevebilir istediği bir tarz sonuçta.

Sanırım yeni bi arpg oyunu oynuyormuş gibi hissetme düşüncesi oyunun kimliğinden biraz uzaklaşmamı sağlayacak.Başta dediğiniz şekilde kendi modlistimi oluşturmak en mantıklısı olacak.Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı