Skyrim mod paketi önerisi

BilalÇağan

Hectopat
Daha fazla  
Yeniden başlamak istiyorum ama mod kurmaktan bıktım artık o kadar uzun süredir yapıyorum ki bunu bende dedim ki mod paketi kurayım o zaman. Mümkünse çok uçuk kaçık şeyler eklemesin lorea bağlı kalsın.

Sistemim.

AMD Ryzen 7 5800H.
NVIDIA RTX 3060 6 GB.
16 GB RAM.
1.5 TB SSD var.

İçinde ussep olmazsa mutlu olurum çünkü ne yaparsam yapayım ussepi ve ussepin TR yamasını kurduğumda oyununu yarısı İngilizce yarısı Türkçe oluyor.

Kendi modlarını kurmak her zaman daha iyidir ama Wabbajack uygulamasında biraz gezin,kendine uygun bir mod paketi bulursun.

Kendi modlarını kurmak her zaman daha iyidir ama wabbajack uygulamasında biraz gezin, kendine uygun bir mod paketi bulursun.

Daha önce Türkçe bir mod paketini kurmuştum büyük ihtimal yine kendim kurarım oyunu oynamak kadar modlamaktan da zevk alıyorum am asürekli aynı şeyleri yapmaktan biraz sıkıldım gibi. Sürekli gir modla oyunu aç gizli okçu oyna 100 saate doğru sıkıl ve bırak.

Daha önce Türkçe bir mod paketini kurmuştum büyük ihtimal yine kendim kurarım oyunu oynamak kadar modlamaktan da zevk alıyorum am asürekli aynı şeyleri yapmaktan biraz sıkıldım gibi. Sürekli gir modla oyunu aç gizli okçu oyna 100 saate doğru sıkıl ve bırak.

Skyrim'in olayı o hocam, Stealth Archer kadar iyi bir Build yok, modlarla bile o Build'le oynamanın verdiği zevki alamadım.

Skyrim'in olayı o hocam, Stealth Archer kadar iyi bir Build yok, modlarla bile o Build'le oynamanın verdiği zevki alamadım.

Hocam zorluğu azaltınca her şeye neredeyse tek atacak duruma geliyoruz çok fazla hasar veriyoruz zorluğu arttırınca da ben her şeyden çok fazla hasar yiyorum en zorda oynuyorum genelde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı