Skyrim modların skse isteyip istememesi nasıl anlaşılır?

Ahmet123654

Picopat
Daha fazla  
Xbox'tan Skyrim satın aldım ama skse isteyen modları kuramayacağımı öğrendim. Bu modların skse isteyip istememesini nasıl anlayabilirim? Ve gerçekten Xbox'ta mod kurmak mümkün mü?

Xbox oyunlarına mod kuramazsınız Skyrim'in kendi modlama sekmesi var oyun içinde öyle anca hocam.

NexusMods'tan indiriyorsanız eğer zaten indirmeden önce size bağlılıkları ve gereksinim olan modları gösteriyor, bazılarınınsa açıklamalarında yazıyor. İndirme butonuna tıkladığınızda isteklerinin arasında SKSE64 ya da Skyrim Script Extender yazıyor genelde.

NexusMods'tan indiriyorsanız eğer zaten indirmeden önce size bağlılıkları ve gereksinim olan modları gösteriyor, bazılarınınsa açıklamalarında yazıyor. İndirme butonuna tıkladığınızda isteklerinin arasında SKSE64 ya da Skyrim Script Extender yazıyor.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Ben Xbox'dan satın alınanlara genel olarak da modlama yapılamıyor diye biliyordum.Sadece Bethesda'nın sitesine yüklenen modlardan seçebiliyorsunuz diye biliyordum. Bazı oyunlarda satın alınan plarform(steam,epic gibi) önemli olabiliyor çünkü bazı platformlar bazı oyunların modlanmasında sıkıntı çıkarabiliyor.Skyrim'i ben de modluyorum. Hale bitiremedim belki üzerinden 1 yıl geçti ve 1500 civarı mod kurdum :) Bu modlar arasında oyunun gog versiyonu için bile ayrı bir destek gerekebiliyordu.

Ben Xbox'dan satın alınanlara genel olarak da modlama yapılamıyor diye biliyordum.Sadece Bethesda'nın sitesine yüklenen modlardan seçebiliyorsunuz diye biliyordum. Bazı oyunlarda satın alınan plarform(steam,epic gibi) önemli olabiliyor çünkü bazı platformlar bazı oyunların modlanmasında sıkıntı çıkarabiliyor.Skyrim'i ben de modluyorum. Hale bitiremedim belki üzerinden 1 yıl geçti ve 1500 civarı mod kurdum :) Bu modlar arasında oyunun gog versiyonu için bile ayrı bir destek gerekebiliyordu.
Ve arkadaşın dediği gibi Nexus sayfasında gereksinimler sekmesi bulunur(genelde açıklama kısmında). Bu kısımdan gerekli modlara bakabilirsiniz.

Ve arkadaşın dediği gibi Nexus sayfasında gereksinimler sekmesi bulunur(genelde açıklama kısmında). Bu kısımdan gerekli modlara bakabilirsiniz.
Eyvallah hocam. Ben de biraz araştırdım ve Xbox oyunlarının bazılarında oyun dışı mod kurmak artık mümkün gibi. En kısa sürede indirip deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı