Skyrim'de modların kurulduğu nasıl anlaşılır?

Bozuk olan modların sayfa linkini buraya atayın halledeyim hocam.
hocam modları kontrol edicem de bu başlangıç introsunu atlamak için bir komut var mı ben 1 kere zaten bitirmiştim bu 2. açışım

Hocam modları kontrol edeceğim de bu başlangıç introsunu atlamak için bir komut var mı ben 1 kere zaten bitirmiştim bu 2. açışım.

Racemenu + alternative start kurun mod olarak New oyun açtığınız introyu diyorsanız.

Bozuk olan modların sayfa linkini buraya atayın halledeyim hocam.
hocam sanırım karakter oluşturma kısmında bu modun ayarları yoktu birde ben bir sürü hud ve menü modu indirmiştim ama eski gözüküyordu menüler

Hocam sanırım karakter oluşturma kısmında bu modun ayarları yoktu bir de ben bir sürü HUD ve menü modu indirmiştim ama eski gözüküyordu menüler.

O modu bodyslide outfit Studio kurarak ayarlıyosunuz hocam.

1743625536814.png

Fnis animasyon ayarlar skse modlu açmaya yarıyor sağda üstteki body Slide'da da Studio vucut ayarı yapmaya yarıyor biliyorsunuzdur zaten.

o da kuruluydu
1743625570621.png

Eki Görüntüle 2460258

Fnis animasyon ayarlar skse modlu açmaya yarıyor sağda üstteki body SLI'de Studio vucut ayarı yapmaya yarıyor biliyorsunuzdur zaten.
ben skse64 kendi sitesinden değil de nexus moddan vortex ile kurdum sorun olur mu o sizin attığın yerde yok simgesi ama skse64 loader exe var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı