mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.541 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #1 Default showracemenu çok kötü, mouse ile zar zor tıklanıyor seçenekler daha az. Neyse bu mod sanırsam showracemenu'yü değiştiriyor ama bu modu Nexus'ta bulamadım. Adını bilen varsa yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2022
Default showracemenu çok kötü, mouse ile zar zor tıklanıyor seçenekler daha az. Neyse bu mod sanırsam showracemenu'yü değiştiriyor ama bu modu Nexus'ta bulamadım. Adını bilen varsa yazabilir mi?
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 11 Haziran 2022 #2 RaceMenu - RaceMenu SkyUI - SkyUI Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.541 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #3 Addvar dedi: RaceMenu - RaceMenu SkyUI - SkyUI Genişletmek için tıkla... Top files'a baksam üst sıralardaymış, benim mallığım yinede teşekkürler dostum. Artı 0 Eksi
Addvar dedi: RaceMenu - RaceMenu SkyUI - SkyUI Genişletmek için tıkla... Top files'a baksam üst sıralardaymış, benim mallığım yinede teşekkürler dostum.