Farklılıklar neler tam olarak bu mustard virus modunda?
Açıkçası zombiler aynı haritayı da indirdim
Kılıçlar loot eşyaları vesaire de aynıydı.
Önceelikle sadece mustard virüs moduyla Survival girersen loot hiçbir şey bulamıyorsun zombilerin animasyonları bulunmuyordu sanırım. Ayrıca gün geçtikçe zombiler artmıyor veya güçlenmiyor. Animasyonda bulunmamakta. Kısaca arkadaşın yazdığı özellikler bulunmamakta.
Benim oynadığım modda haritada güzel lootlar vardı. Haritayı indirmiştim. Loot konusunda sorun yok. Zombi animasyonları da var. Artı olarak bu adalın oynadığı kanlı ay olayı da var gün geçtikçe zombi artma olayı vesaire. Galiba pek bir eksiklik yok
Merhaba ben future yedek hesabıyım adalın oynadığı zombi paketi tam olarak mustard (kış versiyonu) virus by forge labs curseforgeden indirebilirsiniz oynadığı map ise paralı 5 dolar fakat internette biri o mapi sızdırmıştı ücretsiz olarak var bulursam atıcam virüs vesaire yok kendim oynadımO mod o zaman ayrı bir mod hocam yeni çıkmış olabilir fikrim yok.
Maps - Google DriveMerhaba ben future yedek hesabıyım adalın oynadığı zombi paketi tam olarak mustard (kış versiyonu) virus by forge labs curseforgeden indirebilirsiniz oynadığı map ise paralı 5 dolar fakat internette biri o mapi sızdırmıştı ücretsiz olarak var bulursam atıcam virüs vesaire yok kendim oynadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.