Çözüldü Adal zombi mod paketinin adı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
@Brokol_61 eğer hala oynamak istiyorsan oynayabilirsin modları yazıyorum öncelikle sürüm olaram 1.19.2 ForgeOptifine sürümü gerekli.
Modlar:
BadMobs (zombi hariç diğer canlı doğumunu kapatma)
Day counter (gün sayacı)
Day zombies rebooted ( zombiler uzaktan görme.
Improved mobs (akıllı moblar)
Mobsunscreen ( moblar güneşte yanmıyor)
Timeless and classic Zero (silah modu)
Lost Cities (köyler yerine şehir doğumu)
Mobifer(zombilerin gün geçtikçe hasar hız arttırmaları)
Camspite structures( kamp alanları)
Furniture mod(eşya modu)
Enhanced Celestials(kanlı ay modu)
Minetraps (dikenli tel vb modu)
Zombie awareness ( zombilerin sese ışığa doğru gitmeleri)
Resource packs:
Fresh animations ve tissious zombie pack.
(İkisi içinde OptiFine lazım o yüzden korsan kullanıyosanız ForgeOptifine sürümünü normal kullanıyorsanız İnternetten OptiFine'ı yüklemeniz gerek)
Farklılıklar neler tam olarak bu mustard virus modunda?
Açıkçası zombiler aynı haritayı da indirdim
Kılıçlar loot eşyaları vesaire de aynıydı.

Önceelikle sadece mustard virüs moduyla Survival girersen loot hiçbir şey bulamıyorsun zombilerin animasyonları bulunmuyordu sanırım. Ayrıca gün geçtikçe zombiler artmıyor veya güçlenmiyor. Animasyonda bulunmamakta. Kısaca arkadaşın yazdığı özellikler bulunmamakta.

Önceelikle sadece mustard virüs moduyla Survival girersen loot hiçbir şey bulamıyorsun zombilerin animasyonları bulunmuyordu sanırım. Ayrıca gün geçtikçe zombiler artmıyor veya güçlenmiyor. Animasyonda bulunmamakta. Kısaca arkadaşın yazdığı özellikler bulunmamakta.

Benim oynadığım modda haritada güzel lootlar vardı. Haritayı indirmiştim. Loot konusunda sorun yok. Zombi animasyonları da var. Artı olarak bu adalın oynadığı kanlı ay olayı da var gün geçtikçe zombi artma olayı vesaire. galiba pek bir eksiklik yok

Benim oynadığım modda haritada güzel lootlar vardı. Haritayı indirmiştim. Loot konusunda sorun yok. Zombi animasyonları da var. Artı olarak bu adalın oynadığı kanlı ay olayı da var gün geçtikçe zombi artma olayı vesaire. Galiba pek bir eksiklik yok

O mod o zaman ayrı bir mod hocam yeni çıkmış olabilir fikrim yok.

O mod o zaman ayrı bir mod hocam yeni çıkmış olabilir fikrim yok.
Merhaba ben future yedek hesabıyım adalın oynadığı zombi paketi tam olarak mustard (kış versiyonu) virus by forge labs curseforgeden indirebilirsiniz oynadığı map ise paralı 5 dolar fakat internette biri o mapi sızdırmıştı ücretsiz olarak var bulursam atıcam virüs vesaire yok kendim oynadım

Merhaba ben future yedek hesabıyım adalın oynadığı zombi paketi tam olarak mustard (kış versiyonu) virus by forge labs curseforgeden indirebilirsiniz oynadığı map ise paralı 5 dolar fakat internette biri o mapi sızdırmıştı ücretsiz olarak var bulursam atıcam virüs vesaire yok kendim oynadım
Maps - Google Drive
İşte oynadığı mapler burda modların hepsini aynı şekilde kurup mapi save dosyasına atarsanız loot sistemi kendi kendine oluşuyor zaten iyi oyunlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı