Artemis8 Decapat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 254 4 Temmuz 2019 #1 Skyrim Mouse lag sorununu nasıl çözerim? Skyui modu kurunca düzeliyor. Baştan kurdum Skyrim'i skyui nasıl kurucağımı bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2019
Skyrim Mouse lag sorununu nasıl çözerim? Skyui modu kurunca düzeliyor. Baştan kurdum Skyrim'i skyui nasıl kurucağımı bilmiyorum.
Resournz Hectopat Katılım 15 Ocak 2016 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2019 #2 SkyUI rarının içindeki esp ve bsa dosyalarını Skyrim dizinindeki Data klasörüne atarsan hallolur. Oyunu açarken gelen oyunu başlatma penceresindeki Data Files'e tıklayıp SkyUI'ye tik atmayı unutma. İyi eğlenceler. Artı 0 Eksi
SkyUI rarının içindeki esp ve bsa dosyalarını Skyrim dizinindeki Data klasörüne atarsan hallolur. Oyunu açarken gelen oyunu başlatma penceresindeki Data Files'e tıklayıp SkyUI'ye tik atmayı unutma. İyi eğlenceler.
KS KS Artemis8 Decapat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 254 8 Temmuz 2019 #3 Skse not runing hatasını nasıl çözerim? Artı 0 Eksi