Yüzlerce saat gömdüm, bütün karakter yapılandırmalarını yaptım, bütün silahlar ve ırklar için ayrı ayrı karakter roleplayleri yaptım, yüzlerce görev bitirdim, neredeyse bütün haritayı açtım ama hala ara sıra yeni görevler ve haritada keşfedilmemiş yerler çıkıyor o kadar büyük ve sürükleyici bir oyun. 2013'ten beri her kış mevsiminde birkaç ay boyunca oynarım. O da Skyrim'de karlı bölgeler çoğunlukta ve gerçekte de kar yağınca ikisi beraber hoş oluyordu. Gerçi artık kar yağmayan bir yerde oturuyorum ama yine de kış mevsiminde oynama geleneğini sürdürüyorum. Skyrim çok büyük bir haritada, dört mevsimin yaşandığı, atmosferik ve destansı bir oyun. Ana görev dışında yapılacak çok fazla yan görev var bu yan görevler genelde rastgele şekilde haritada gezerken denk geliyor. Gezmek hem keşfetmeyi, haritayı açmayı sağlıyor, hem ekstra görev bulmanı sağlıyor hem de savaşacak bol bol düşman çıktığı için karakterini hızlıca geliştiriyorsun. Ayrıca her türlü mod var. 10.000'lerce mod var. Oyunu istediğin şekle de sokabiliyorsun. Vanilla olarak da, mod desteğiyle de her şekilde çok güzel ve uzun ömürlü bir oyun. Ayrıca başarılı bir Türkçe yaması mevcut. Bir sürü kitap var oyunda ve değişik değişik hikayecikler okumak çok hoş oluyor.