Alıyorum. Biraz pahalı ama olsun.1-The Elder Scrolls Skyrim'i alacaksınız.
2-Oyun singleplayer.
3-Oyun bence kesinlikle oynamaya değer ilk çıktığında sansasyon yaratmıştı.
4-%100 Türkçe yamaları çeşitli forumlarda mevcut.
5-Acelen yoksa bekleyebilirsin seçim tamamen sana ait ^^.
6-1992'den beridir çıkarılan beş oyunluk serinin, her oyununun ilk adıdır ve oyunlarındaki bir objedir.
Irk seçimi nasıl doğru yapılır?4-Irk seçiminizi doğru yapmanız gerekir en başta.
Bana bilgin bir Skyrim elçisi şu oyunu açıklayabilir mi sorularım şu şekilde:
1-Hangi oyunu satın alacağım? Sıralaması var mı?
2-Oyun singleplayer mı? (En önemli soru bu, sevmiyorum insanlar ile etkileşimi olamaz mı?)
3-Oyun oynamaya değer mi?
4-Oyuna başlarken nasıl başlamalıyım tecrübelerinizi anlatır mısınız? Yani kesinlikle şunu yap dediğiniz bir şey var mı?
4-Türkçe yaması mevcut mu? (Değil ise sıkıntı yok ingilizcemin yeteceğini düşünüyorum ama yine de yama ile oynamak daha rahat olur)
5-Indirimleri mi beklesem? (Cadılar bayramı imdirimi 29 Ekim'de başlıyor)
6-The Elder Scrolls ile oyunun ne bağlantısı var? (Modu falan galiba?)
Peki.
Asla ilk oyundan başlayamam gerek bütçem gerek ise zamanım buna yetmez. Umarım sıkıntı çıkmaz. 5 ile başlayacağım.Oyunu sana kesinlikle tavsiye ederim seni gayet uzun soluklu bir maceraya çıkarır, lakin gelelim dananın kuyruğuna. 5 tane oyunu var the Elder Scrolls'un, eğer eski ama hikayeyi ve dünyada geçen mitleri anlamak istiyorum dersen en baştan başla. Benim tavsiyem Oblivion'a(4. oyun) kadar hikayeyi güzel anlatan forumlardan veya sitelerden oku(istersen Oblivion'u oyna). Daha sonra Skyrim'e (5. oyun) başla. Skyrim'de birçok mod desteği mevcut bunlar bayağı kafa karıştırıcı ve dosya doğrulatma garantili işlemler. Ama emin ol çok güzel bir dünya karşılayacak seni.
Hocam oyunda biliyorsunuzdur birçok ırk mevcut. Ben Skyrim oynadım ve Nord ırkını seçtim. Savaşçı bir ırktır. Yetenekleri ve özel güçleri bana bir hayli yetmişti. Çoğu kişi Imperial seçiyor galiba ama ben nedense sevmiyorum. Seçim sizin ama ben Nord ırkını bayağı bir sevmiştim.Alıyorum. Biraz pahalı ama olsun.
Irk seçimi nasıl doğru yapılır?
Hiçbir fikrim yok oyun hakkında.
Alıyorum. Biraz pahalı ama olsun.
Irk seçimi nasıl doğru yapılır?.
hiçbir fikrim yok oyun hakkında.
Alıyorum. Biraz pahalı ama olsun.
Irk seçimi nasıl doğru yapılır?.
hiçbir fikrim yok oyun hakkında.
Bana bilgin bir Skyrim elçisi şu oyunu açıklayabilir mi sorularım şu şekilde:
1-Hangi oyunu satın alacağım? Sıralaması var mı?
2-Oyun singleplayer mı? (En önemli soru bu, sevmiyorum insanlar ile etkileşimi olamaz mı?)
3-Oyun oynamaya değer mi?
4-Oyuna başlarken nasıl başlamalıyım tecrübelerinizi anlatır mısınız? Yani kesinlikle şunu yap dediğiniz bir şey var mı?
4-Türkçe yaması mevcut mu? (Değil ise sıkıntı yok ingilizcemin yeteceğini düşünüyorum ama yine de yama ile oynamak daha rahat olur)
5-ındirimleri mi beklesem? (Cadılar bayramı imdirimi 29 Ekim'de başlıyor)
6-The Elder Scrolls ile oyunun ne bağlantısı var? (Modu falan galiba?)
Peki.