Skyrim ne kadar sürer?

Kleith

Hectopat
Katılım
3 Nisan 2019
Mesajlar
978
Çözümler
2
Oyunun ilk 5 saati beni çok içine çekti. Mümkünse Pintipanda gibi uzunca saatler oynamak istiyorum. Oyun aşağı yukarı ne kadar sürer? Nelere dikkat etmeliyim tadını çıkartmak için?
 
Sana bağlı.

panda.png
 
Tadını çıkarmak için tek tavsiyem fast travel yapmayın. Gördüğünüz insanlarla olabildiğince muhabbet edin, olan yan questler de açılsın. Oyunda bazı glitch'ler var, onları da uygulayıp hızlı gelişmezseniz keyfini yeterince çıkarırsınız. En zevkli yanlarından birisi de modlamak, modlu oynamak. Oyunun ana hikayesini bitirdikten sonra modlamaya girmenizi tavsiye ederim.
 
Ortaokuldayken bir sene boyunca günde en az beş saat sadece Skyrim oynadım. Şimdi lisans ikinci sınıf öğrencisiyim hala canım sıkıldığında Skyrim oynuyorum. Bitiremediğimden değil canım sıkılıyor.
 
En son oyun kayıt süresine baktım 183 saat olmuş. Oynanır sıkılana kadar.

Not: Şu an oynamıyorum.
 
Yıllar yetmez. Ben 7 yıldır PS3'te Skyrim'i oynuyorum. Geçenlerde oyunu bıraktım. Çünkü oyunun herhangi bir sonu yok. Asla ve asla bitmiyor. Oblivion böyle değildi mesela. O da uzundu ama bu kadar değildi be.
 
Panda gibi kötü bir oyuncu değilsen 200-250 saatte her şeyi yaparsın. Ana hikayeyi 10 saatte bile bitirirsin.

Şahsen ben 150 saat oynadım, boş görevler dışında sanırım hepsi bitti. Ben DLC'siz oynamıştım, DLC olsa 50-70 saat daha oynardım.
 

Geri
Yukarı