Skyrim neden bu kadar pahalı?

Ne ucuz ki artık. Eğer daha önce hiç Skyrim oynamadıysanız kesinlikle öneririm.

Neden olmasın. Klasik bir hikaye oyunu olsa verilmeme fikrine daha yatkın olurdum fakat bu oyun modlarla birlikte yüzlerce, belki binlerce saat bile vaat edebiliyor. Ki zaten bundan önceki fiyatları da 45 55 civarı bir şeydi. Ben de zamanında 56'ya almıştım sanırım. Bu saatleri hesaba katınca fiyatı hiçbir şey.

Oyun 2011'de çıkmış. Düz versiyonu 87,25 anniversary versiyonu 148 lira. 12 yıllık bir oyun için çok pahalı değil mi? Kütüphanede bulunsun istiyorum ama paraya kıyamadım. Sizce değer mi?

Ustam 30 TL'ye 1 aylık Game Pass de Skyrim oynanır ya.

Oyun modlu hali ,yeni nesil oyunlara taş çıkarır. Bir arada 349 TL idi şu an galiba indirimde. Anniversary sürüm almanıza gerek yok. 87 TL olan ile 500 saat oyalanabilirsiniz. Boş zamanımda yeni bir mod pack ile ikinci kez bitireceğim. İçerik fışkırıyor oyundan.

Pahalı değil. 87 TL 4 dolar yapıyor. Ekonomiyi düzelttikten sonra oyun fiyatlarına laf edebilirsiniz.
Ekonomiyi düzeltmek ne zamandan beri benim işim oldu?

87 lira benim için çok para dolar karşısında değersiz olabilir ama dolar kazanıyorum maalesef.

Ekonomiyi düzeltmek ne zamandan beri benim işim oldu?

87 lira benim için çok para dolar karşısında degersiz olabilir ama dolar kazanıyorum maalesef.
Eğer ilk defa oynayacaksanız değebilir ama oyun bazı alanlarda gerçekten çok kötü yaşlanmış bir oyun.

İlk defa oynayacaksanız tam sizlik bi konu açmıştım zamanında.

Evet, hiç oynamadım. Videosunu bile izlemedim ama en popüler oyunlardan biri modlayıp girişmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…