Skyrim neden bu kadar pahalı?

87 lira benim için çok para. Dolar karşısında değersiz olabilir ama dolar kazanıyorum maalesef.
İnsanların fiyat algılarında ne yazık ki ciddi sorunlar oluşmaya başladı. Ekonomi nedeniyle bir şeye "pahalı" veya "ucuz" demek gerçekten zor oldu. Çoğu kişi cebindeki parasının değerini hesaplayamıyor. Neredeyse dışarıdaki bir bardak içecek de bu oyun kadar tutuyor ama içeceğin o fiyatta olması da tuhaf sayılabilir. Geçen sene aynı fiyata birçok şey alınabiliyordu. Tabii konumuz ekonomi olmadığı için oyuna geçelim. :)

Başkasının yorumuna göre değil de kendine gelirinize göre uygun geliyorsa almanızı öneririm. Skyrim, oldukça uzun ve birçok ödül almış bir oyundur. RPG'leri seviyorsanız kesinlikle kaçırılmaması gerekiyor. Birçok modu bulunuyor ve gerçek anlamda sınırsız görev oluşturabilen bir sistemi de mevcut. Şahsen 200 saatten fazla oynadım. Daha fazla vaktim olsaydı görevler dışında oynamaya devam ederdim.

O sürüm artık çok eski haline geldi. Ne modları güncellenebiliyor neden ağır modlar için altyapısı müsait. Standart (SE fakat 1.16.X olan sürümler AE diye geçiyor, anniversary demek sadece Bethesda Store içindeki gereksiz şeylerin hepsine sahip olunmuş hali.) Sürüm yani sözde Remastered halini almanızı kesinlikle öneririm.

Bir yerden sonra sadece modlamak için oyunu açıyordum ben. Discord gurubunda gördümki böyle olan sadece ben değilmişim. Skyrim modlamak bir sanat gibi.

Hocam hangi sürümünü almak mantıklı? 148 TL olan mı 84 TL olan mı?

Bir yerden sonra sadece modlamak için oyunu açıyordum ben. Discord gurubunda gördümki böyle olan sadece ben değilmişim. Skyrim modlamak bir sanat gibi.
Oyunu baska yollardan 60 saat falan oynadim, en az 30 saati mod indirip denemekle gecmistir :d Oyunda baslangic gorevlerinden oteye gidemedim.

Oyunu baska yollardan 60 saat falan oynadim, en az 30 saati mod indirip denemekle gecmistir :d oyunda baslangic gorevlerinden oteye gidemedim.

Neyse ki ben güzel bir mod paketi ayarlayıp bitirdim. Tek bir bitirişim 160 saat falan sürdü. Çoğu yan görevi yapamadım. Ama eksiğimde yoktu fazla.

İyi o zaman RDR 2 de 5 sene sonra 20 TL olsun nasıl olsa 10 yaşında oyun olmuş olacak.
Her oyunu RDR 2 ile kıyaslamak saçma. Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisi ile kıyaslıyorsunuz başka oyunları. O da 100 liraya düştü kaç defa. Oyunlar elbette ucuzlar yıllar geçtikçe. Bunun aksi örnek nadirdir, DS serisi gibi. Ya da SEGA gibi 30 yıllık oyunları 40 dolardan çıkarıp negatif yorum yağmuruna tutulabilirsiniz.

Skyrim'i indirim bitmeden alacağım burada 84 liranın dolar olarak değersiz olduğunu biliyorum zaten, değer mi değmez miydi soru. Cevabını da aldım herkese teşekkür ederim.

Her oyunu RDR 2 ile kıyaslamak saçma. Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisi ile kıyaslıyorsunuz başka oyunları. O da 100 liraya düştü kaç defa. Oyunlar elbette ucuzlar yıllar geçtikçe. Bunun aksi örnek nadirdir, DS serisi gibi. Ya da SEGA gibi 30 yıllık oyunları 40 dolardan çıkarıp negatif yorum yağmuruna tutulabilirsiniz.

Skyrim'i indirim bitmeden alacağım burada 84 liranın dolar olarak değersiz olduğunu biliyorum zaten, değer mi değmez miydi soru. Cevabını da aldım herkese teşekkür ederim.
Skyrim zaten RDR2 den daha genis daha ozgur bir oyun ki ? Oynamadiginiz oyunla ilgili yorum yapiyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı