Skyrim neden bu kadar pahalı?

Ben legendary Edition için 3 sene bekledim bana uygun meblağa düşsün diye sonra %25 indirimli satan birini bulup 40 lira civarına almıştım.

O sürüm artık çok eski haline geldi. Ne modları güncellenebiliyor neden ağır modlar için altyapısı müsait. Standart (SE fakat 1.16.X olan sürümler AE diye geçiyor, anniversary demek sadece Bethesda Store içindeki gereksiz şeylerin hepsine sahip olunmuş hali.) Sürüm yani sözde Remastered halini almanızı kesinlikle öneririm.

Evet, hiç oynamadım. Videosunu bile izlemedim ama en popüler oyunlardan biri modlayıp girişmek istiyorum.

Bir yerden sonra sadece modlamak için oyunu açıyordum ben. Discord gurubunda gördümki böyle olan sadece ben değilmişim. Skyrim modlamak bir sanat gibi.

Evet, hiç oynamadım. Videosunu bile izlemedim ama en popüler oyunlardan biri modlayıp girişmek istiyorum.
Önce modlamadan oyna, tadına var. Müthiş bir oyun Skyrim.

Bir kez sade bir şekilde bitirdikten sonra hemen yeni bir ırk ve build ile yeniden başlamak isteyeceksindir, işte o zaman deli gibi modla oyunu.

3 sene sonra alırım.

Oyunlar eskidikçe ucuzlar diye bir kaide mi var? Skyrim sana kendisinden 3-5 kat pahalı oyunların sunamayacağı hikaye, oynanış süresi, müzikler ve kalite sunuyor. Oyun tarihinin en iyi yapımlarından biri için bunu söylemek abes.

İyi o zaman RDR2 de 5 sene sonra 20 TL olsun nasıl olsa 10 yaşında oyun olmuş olacak.

Anladığım kadarıyla Persona 5 ile içli dışlısınız. Öyleyse Skyrim'i de sevebileceğinizi düşünüyorum. Diyalog anlamında sağlam. Hem seslendirmeleri iyi hem de iyi yazılmış bayağı bir yan hikaye var.

Oyunu beğenmememe rağmen verdiği içeriğe göre gayet ucuz. Yayınlandığı yıla göre oyunlara muamele yapmamak lazım. Oyunun içeriği ve serbestliği taş gibi. Eğer bu tip oyunlar hoşunuza gidiyorsa verdiğiniz paraya her türlü değiyor. Ben alışamadım, o serbestliği sevemedim ne yapacağımı anlayamadım o yüzden oynamadım ve iade ettim. Siz seveceğinizi düşünüyorsanız yok 84 TL, 500-600 TL'yi bile hak eder o oyun.

Hocam 10 yıl mı ne oldu PintiPanda hala Skyrim'i bitiremedi. Oyun kendini salmıyor yani siz düşünün.

Ben bir kere denemiştim oynamayı ama karışık gelmişti bir de baya detaylı yani bir şehire girdim birinin tavuğunu yakarak öldürdüm sonra arkadaşıyla peşimden gelip bana saldırdı hiç beklemiyordum .

Oyun 2011'de çıkmış. Düz versiyonu 87,25 Anniversary versiyonu 148 lira. 12 yıllık bir oyun için çok pahalı değil mi? Kütüphanede bulunsun istiyorum ama paraya kıyamadım. Sizce değer mi?
Kütüphanede bulunsun diye oyun almak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…