Skyrim neden bu kadar pahalı?

O zaman şöyle diyeyim. Oyunun düz sürümü 20 dolardı %75 indirimle 5 dolara düşüyordu. Sonra popülerliğini gördüler, daha çok nasıl kâr ederiz diye düşününce Special Edition çıkardılar 40 dolardan. O da uzun süre %30-40 indirime girdi.

Burada oyun eskidiği için ucuzlaması gerekirken yapımcı ekip tarafından "popülerliği sağma" politikası izlenmiş. Türkiye fiyatı da yorumlara ve incelemelere göre değer gibi duruyor ama firmanın yaptığı çok etik bir şey değil yurt dışı için bakarsak.

Bence arkadaş oyunu oynamadığı veya hiçbir içeriğini bilmediği için biraz kötümser yaklaşmış fiyat konusuna, şahsen açık dünya, rol yapma ve eski çağ içeriklerini seven birisinin Skyrim'e kötü bir oyun veya fiyatını hak etmiyor diyeceğini sanmıyorum.

Evet, hiç oynamadım. Videosunu bile izlemedim ama en popüler oyunlardan biri modlayıp girişmek istiyorum.

Modla diyenlere aldırma, önce orijinal oyunun tadına bak daha sonradan eksik gördüğün şeyler varsa modlarla çözersin. Aşırı fazla mod var aklın karışabilir ve çoğu çakışıp oyun çökertiyor.

Peki diğer firmalar çok mu farklı bunu Bethesda ve Skyrim özelinde konuşuyoruz? Tamam herkes farkında The Elder Scrolls VI çoktan gelmeliydi, Skyrim sürekli ısıtılıp sıtılıp öne konulmamalıydı. Lakin Rockstar GTA V ile sağmıyor mu? Ubosift kopyala yapıştır oyunlarıyla sağmıyor mu? 2K ile EA yarım oyunları çıkarıp milyon tane DLC ile sağmıyor mu?

Skyrim'in orijinal hali 5$ bile değil. Bana Skyrim kadar yüksek puanlara sahip, bu kadar çok kopya satmış, bu kadar popülerliğini koruyan ama daha ucuza satılan bir oyun göster.

Adamı niye eksilediniz anlamadım, gayet doğru, deli gibi modlayarak başlamaktansa sade haliyle ilk kez oynayıp bitirmesi daha iyi olur, daha sonra modlarla süsyelip yepyeni bir oyun deneyimi elde edebilir.

Adamı niye eksilediniz anlamadım, gayet doğru, deli gibi modlayarak başlamaktansa sade haliyle ilk kez oynayıp bitirmesi daha iyi olur, daha sonra modlarla süsyelip yepyeni bir oyun deneyimi elde edebilir.
Oyunun hala deli gibi buglı görevleri var. Mod sadece ekstra içerik demek değil. Unoffical Skyrim Patch modu olmadan oynamak delilik.

Bethesda'ya rağmen harika bir oyun. Mod listesi sunan bir sürü güzel insan var forumda.

Arkadaşın yazdığı şeye katılmadığım için "beğenmedim" atmıştım. O yüzden o da bana atmış sanırsam.

Oyunun hala deli gibi buglı görevleri var. Mod sadece ekstra içerik demek değil. Unoffical Skyrim Patch modu olmadan oynamak delilik.

Ben oyuna içerik sunan modları kastetmiştim. Sizin dediğiniz ufak tefek bug fix modları oyun başında eklenebilir.

Buglardan sade haline dayanamayip oyundanda soguyabilir. Oyunu toparlayacak modlar kurulup oyle baslanmali kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…