Yamete Kudasai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.947 Makaleler 4 Çözümler 57 4 Temmuz 2021 #31 Coolkaan123 dedi: Arkadaşlar bende mod kuracağım da, oyunda iken mod seçeneğine geldiğimde, @ tuşunu yapamıyorum, önerileriniz var mı? Türkçe olarak kaynak bulamadım. Genişletmek için tıkla... Klavyeni İngilizceye çevir ya da @'i kopyala ve oyun içinde CTRL + V ile yapıştır.
Coolkaan123 dedi: Arkadaşlar bende mod kuracağım da, oyunda iken mod seçeneğine geldiğimde, @ tuşunu yapamıyorum, önerileriniz var mı? Türkçe olarak kaynak bulamadım. Genişletmek için tıkla... Klavyeni İngilizceye çevir ya da @'i kopyala ve oyun içinde CTRL + V ile yapıştır.
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.548 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #32 Yamete Kudasai dedi: Klavyeni İngilizceye çevir ya da @'i kopyala ve oyun içinde CTRL + V ile yapıştır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Yamete Kudasai dedi: Klavyeni İngilizceye çevir ya da @'i kopyala ve oyun içinde CTRL + V ile yapıştır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
4 469826 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 3.216 Makaleler 16 Çözümler 2 10 Ocak 2022 #33 Bir sorum olacak, attığınız videoda Mod Manager benim şu an yüklediğimden farklı ve yenisinde ne yapacağımı bilmiyorum, eskisinin linki var mı?
Bir sorum olacak, attığınız videoda Mod Manager benim şu an yüklediğimden farklı ve yenisinde ne yapacağımı bilmiyorum, eskisinin linki var mı?
Yamete Kudasai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.947 Makaleler 4 Çözümler 57 10 Ocak 2022 #34 469826 dedi: Bir sorum olacak, attığınız videoda Mod Manager benim şu an yüklediğimden farklı ve yenisinde ne yapacağımı bilmiyorum, eskisinin linki var mı? Genişletmek için tıkla... NMM'nin desteği kalktı ve Vortex'e geçildi ama fanlar hala NMM'ye güncelleme getiriyor. Siz ne kullanıyorsunuz? Attığım linkte en aşağıda link mevcut. Fanlar tarafından güncellenen GitHub linkinde. Vortex Mod Manager www.nexusmods.com
469826 dedi: Bir sorum olacak, attığınız videoda Mod Manager benim şu an yüklediğimden farklı ve yenisinde ne yapacağımı bilmiyorum, eskisinin linki var mı? Genişletmek için tıkla... NMM'nin desteği kalktı ve Vortex'e geçildi ama fanlar hala NMM'ye güncelleme getiriyor. Siz ne kullanıyorsunuz? Attığım linkte en aşağıda link mevcut. Fanlar tarafından güncellenen GitHub linkinde. Vortex Mod Manager www.nexusmods.com
4 469826 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 3.216 Makaleler 16 Çözümler 2 10 Ocak 2022 #35 Yamete Kudasai dedi: NMM'nin desteği kalktı ve Vortex'e geçildi ama fanlar hala NMM'ye güncelleme getiriyor. Siz ne kullanıyorsunuz? Attığım linkte en aşağıda link mevcut. Fanlar tarafından güncellenen GitHub linkinde. Vortex Mod Manager www.nexusmods.com Genişletmek için tıkla... Hep bu hatayı alıyorum, ne yapmalıyım?
Yamete Kudasai dedi: NMM'nin desteği kalktı ve Vortex'e geçildi ama fanlar hala NMM'ye güncelleme getiriyor. Siz ne kullanıyorsunuz? Attığım linkte en aşağıda link mevcut. Fanlar tarafından güncellenen GitHub linkinde. Vortex Mod Manager www.nexusmods.com Genişletmek için tıkla... Hep bu hatayı alıyorum, ne yapmalıyım?
Yamete Kudasai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.947 Makaleler 4 Çözümler 57 10 Ocak 2022 #36 469826 dedi: Eki Görüntüle 1266340 Hep bu hatayı alıyorum, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyun nereye kurulu? NMM başlatınca oyun dosyalarını tarama seçeneği çıkacak, onu seçin. Skyrim.esm dosyasını bulamıyormuş NMM, oyun belirtilen klasöre kuruluysa dosya doğrulama yapın. Yalnız modlar siliniyordu sanırım böyle yapınca.
469826 dedi: Eki Görüntüle 1266340 Hep bu hatayı alıyorum, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyun nereye kurulu? NMM başlatınca oyun dosyalarını tarama seçeneği çıkacak, onu seçin. Skyrim.esm dosyasını bulamıyormuş NMM, oyun belirtilen klasöre kuruluysa dosya doğrulama yapın. Yalnız modlar siliniyordu sanırım böyle yapınca.
4 469826 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 3.216 Makaleler 16 Çözümler 2 10 Ocak 2022 #37 Yamete Kudasai dedi: Oyun nereye kurulu? NMM başlatınca oyun dosyalarını tarama seçeneği çıkacak, onu seçin. Genişletmek için tıkla... Oyun D'ye kurulu, C'ye değil. Ondan mı hata alıyorum acaba?
Yamete Kudasai dedi: Oyun nereye kurulu? NMM başlatınca oyun dosyalarını tarama seçeneği çıkacak, onu seçin. Genişletmek için tıkla... Oyun D'ye kurulu, C'ye değil. Ondan mı hata alıyorum acaba?
Yamete Kudasai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.947 Makaleler 4 Çözümler 57 10 Ocak 2022 #38 469826 dedi: Oyun D'ye kurulu, C'ye değil. Ondan mı hata alıyorum acaba? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen, NMM dosyaları C klasöründe arıyor.
469826 dedi: Oyun D'ye kurulu, C'ye değil. Ondan mı hata alıyorum acaba? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen, NMM dosyaları C klasöründe arıyor.
4 469826 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 3.216 Makaleler 16 Çözümler 2 10 Ocak 2022 #39 Yamete Kudasai dedi: Muhtemelen, NMM dosyaları C klasöründe arıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sefer D klasöründe doğru yeri de buldu ama farklı bir hata verdi.
Yamete Kudasai dedi: Muhtemelen, NMM dosyaları C klasöründe arıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sefer D klasöründe doğru yeri de buldu ama farklı bir hata verdi.
Yamete Kudasai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.947 Makaleler 4 Çözümler 57 10 Ocak 2022 #40 469826 dedi: Eki Görüntüle 1266346 Bu sefer D klasöründe doğru yeri de buldu ama farklı bir hata verdi. Genişletmek için tıkla... NMM'yi yönetici olarak açın.
469826 dedi: Eki Görüntüle 1266346 Bu sefer D klasöründe doğru yeri de buldu ama farklı bir hata verdi. Genişletmek için tıkla... NMM'yi yönetici olarak açın.