Skyrim Pişmanlığı

Vittorio

Hectopat
Arkadaşlar oyunu aldım. Herkes çok övüyordu. Fakat beklentimin çok çok altında kalan bir oyun ve dayanamayıp sildim. The Witcher 2 ile bu oyunu kıyaslamak, The Witcher 2' ye haksızlık olur. Sonuçta 7.5 Tl param boşa gitti. Yeni başlayacak olupta söylediğim iki oyun arasında seçim yapacak olursanız kesinlikle The Witcher 2' yi alın. Ben yandım sizler yanmayın.

Komik bir yaklaşım. Skyrim videolarını izledim ve hayran kaldım. Steam'da indirimde olduğunu görünce direk aldım. İlk saat sıkıcı geçmiş olabilir ama grafikleri yükselt ve manzaraya bak bu bile oyunu almaya değerdi. Biraz oyna seveceksin. :)

Witcher' ı iki ayrı son ile bitirdim. Oda güzel bir oyun, ama aralarında çok fark var. Witcher' da hikaye ön planda. Skyrim' de bir mağaradan 1.5 saatte çıkıyor oyuncu. Bence az oynamışsın. Şöyle bir örnek veriyim sana; Witcher' da modlanabilir bir oyun ve toplasan 5 tane mod yok. Ama Skyrim' de bu rakam 30 bin üzerinde. Oradan pay biç. ;)

Ucu açık bir role-play oyunu Skyrim. İzlemeniz gereken yollar yok. Her karakter, oyuncunun istediği şekilde, farklı yollardan şekillenebilir. Yeterli İngilizce, sabır ve hevesle oynanırsa gerçek değeri ortaya çıkar. Tutup da ana quest line üzerinden hızlı hızlı ilerlemeye kalkarsanız, ikide bir ölüp, sonuç elde edemeyeceğiniz bir noktada tıkanırsınız.

Şaşırdım, ilk kez Skyrim'e kötü diyen birini buldum gerçekten. İnsanlar bu oyuna günlerini veriyor :D Benim de 106 saat toplam oynayış sürem var. Sana hitap etmeyen bir oyun olabilir. Herkesin fikir özgürlüğü var, saygı duyarım fakat inceleme puanlarından 9/10'dan aşağı almayan bir oyun Skyrim. Yan görevleriyle birlikte, tadını çıkara çıkara oyna. Sadece ana görev yaparsan tabii ki sıkılırsın :)

Rpg türünü seviyorum. Witcher 2' yi bitirdim hemde sıkılmadım. Ne biliyim bana kötü geldi işte. Shadow Of Mordor' a başlamayı düşünüyorum ama onunda türkçe yaması yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı