Skyrim rehberi önerisi

Onur Sonmez

Hectopat
Daha fazla  
Skyrim oynamaya başladım ancak evreninde kayboldum, yani çabucak sıkıldım. Oyun için önerdiğiniz modlar ve bir rehber var mı acaba? İnternette çok fazla kaynak var bu yüzden aklım bulandı. Oyun bayağı övülüyor ancak ben saramadım.

Basit skkyrim rehberi aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. İnternettei birçok kkaynağı sıkılmadan bakarsanız harika olur.

Dostum Skyrim bir RPG yani rol yapma oyunudur bu oyunu asıl rehber ile oynarsan, taktik öğrenip oynarsan zevk alamazsın. Gireceksin ve ne yapmak istiyorsan onu yapacaksın. Dolu dolu oynayınca 100 saati aşkın bir oynanış süresi olan oyunu rehber ile oynayamazsın.

Basit skkyrim rehberi aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. İnternettei birçok kkaynağı sıkılmadan bakarsanız harika olur.
Ejderha kemiklerini biriktirin zırh ve silah yapacaksınız.
Sağ olun hocalarım, iyice araştırayım ben.

Dostum Skyrim bir RPG yani rol yapma oyunudur bu oyunu asıl rehber ile oynarsan, taktik öğrenip oynarsan zevk alamazsın. Gireceksin ve ne yapmak istiyorsan onu yapacaksın. Dolu dolu oynayınca 100 saati aşkın bir oynanış süresi olan oyunu rehber ile oynayamazsın.
Dünyası çok geniş olduğu için içinde kayboldum hocam, ondan bu başlığı açtım. Yine de teşekkür ederim.

Düşmanları kes kendine bir ev alacaksın orada yatağın olacak evleneceksin ejderhalardan kemiklerle zırh yap sandıkta kemıklerı sakla sonra gorevleri devam et. Kurt adam veya vampir lordu marcus ol vampir olursan kan içmek zorundasın

Hacı oyunun tüm olayı rehbersiz oynamak.
Dediğin gibi oyunun tüm olayı rehbersiz oynamak ve belli bir süre (+1000h) geçirince, o izlemeye çalıştığın kaynak videoları izlerken oha böyle bir şey mi varmış diye tekrardan şaşırmak.

Vampir daha güçlü bence kurtadamdan. Olacaksan vampir ol.
"Bence" melee bir karakterin vampir olması çok da etik ve mantıklı gelmiyor. Ayriyeten vampirlik çoğu zaman büyücüler için gerçekten bir ayrıcalık sunuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı