Çözüldü Skyrim SE 30 FPS sınırını kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

coez

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Skyrim'e girip FPS testi yaptıgında 30 FPS de sınırlı kaldığını fark ettim ve ne yapsam bu sınırı kaldıramıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Öncelikle, Documents\My Games\Skyrim Special Edition SkyrimPrefs.ini'de, [Display] altında, iVSyncPresentInterval=0 olarak ayarlayın. Bu, kare hızını sınırlayan şeyin bir parçası olan Skyrim'in VSync'ini devre dışı bırakır. Skyrim.ini'de, [Display] altında, bLockFramerate=0 ekleyin. Şimdi fps'niz gerçekten kilitsiz, ancak fizik motoru/animasyonlarla ilgili sorunlar yaşayacaksınız. Bunu düzeltmek için, Skyrim.ini'nin sonuna ekleyin:
[HAVOK]
fMaxTime=0.0069
0.0069, 144 fps içindir. Diğer fps değerleri için buraya
bakın Ekran kararmasını düzeltmek için, bir GSync monitörüm var, bu da VSync'e ihtiyacım olmadığı anlamına geliyor. Bir GSync/FreeSync monitörünüz yoksa, daha yüksek kare hızlarında çalışan VSync'i eklemek için NVidia Denetim Masası'nı veya diğer Yazılımları kullanabilirsiniz.
Benim gibi GSync kullanıyorsanız veya daha tutarlı fps istiyorsanız, fps'nizi monitörünüzün yenileme hızına sınırlamak için RiverTuner gibi bir yazılım kullanmak iyi bir fikir olabilir.
Tebrikler, artık 144+ fps'de Hatasız Skyrim oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı