High Res Textures for cities, dungeons, clutter, armors, landscapes and much more. Going towards 2200 files, way more to come !Thousands of hours of work into this. Please consider support
The aim of this mod is to give all of Skyrim's architecture a complete new look by changing its textures to custom ones. Beside the architecture, several other things, such as landscape, dungeons (rui
@Hellblazer Aku Grafik modlarıyla pek uğraşmadım, ama bir modun ne kadar çok indirmesi varsa benim için o kadar kalitelidir demektir. Bu yüzden Pfuscher'in modunu kullanmanı öneririm. Ayrıca uyumluluk bakımından ''Her şey'' ile çalışabildiğini açıklama kısmında belirtmiş, yani modlarken çok zorlama yapmayacaktır.
@Hellblazer Aku Grafik modlarıyla pek uğraşmadım, ama bir modun ne kadar çok indirmesi varsa benim için o kadar kalitelidir demektir. Bu yüzden Pfuscher'in modunu kullanmanı öneririm. Ayrıca uyumluluk bakımından ''Her şey'' ile çalışabildiğini açıklama kısmında belirtmiş, yani modlarken çok zorlama yapmayacaktır.
Hocam SKSE kuramıyorum oyuna. Siteden söylemiş olduğunuz dosyanın en güncel versiyonunu indirip oyunun kurulu olduğu yere attım. "skse64_loader.exe" dosyasını çalıştırdığımda görseldeki hatayı alıyorum. Nasıl çözebileceğime dair bir fikriniz var mı acaba?
Hocam skse kuramıyorum oyuna. Siteden söylemiş olduğunuz dosyanın en güncel versiyonunu indirip oyunun kurulu olduğu yere attım. "skse64_loader.exe" dosyasını çalıştırdığımda görseldeki hatayı alıyorum. Nasıl çözebileceğime dair bir fikriniz var mı acaba?