Skyrim SE. Main menü'deki mods butonu yok

İşletim sistemi
Windows 10

scottbr3aking1

Yoctopat
Daha fazla  
Skyrim SE. Aldım ve Mods'a girdim sonrasında TR yama kurmak istedim. İlk kurdum ve oyun kendini yeniden başlattı ama başka mod kuramadım. Sebebi oradaki mods yazan seçenek yok oldu ve çözümünü bulamadım. Rica etsem yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• 20220103090746_1.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 953
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurduğunuz Türkçe yama SE versiyonuna uyumluydu değil mi?

Bunun yanında Nexus'un Vortex adlı programını kullanabilirsiniz.

Kurduğunuz Türkçe yama SE versiyonuna uyumluydu değil mi?

Bunun yanında Nexus'un Vortex adlı programını kullanabilirsiniz.

Şöyle ki ben modu vortek ya da yardımcı bir program kullanarak kurmadım oyunu satın aldım ve ana menüde mod diye bir seçenek vardı oradan kurdum oyunun içinden yani ama Vortex dediğine biraz baktım oradan kurmaya çalışacağım modları

Vortex bana biraz karışık geliyor. NMM deneyebilirsin istersen başlangıç için. YouTube'da videoları mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Can Sungur'un verdiği linkte Vortex iniyor ama sanırım programı değiştirmişler indirdim kurdum ama modlar yine çalışmadı yani ben video çekeceğim ekran kaydedip YouTube atıp buraya paylaşacağım birazdan.
OBS Studio bozulmuş. Ben görsel atıyorum.

Görsellerde plugin kısmında download yapıklarım oyunun içinden mods diye bir seçenekten indirdim.
Mods yazan yerdekini [Vortex] Nexsus'un kendi sitesinden download yaptım ama pluginleri aktif edince çalışıyor Nexsus'dan indirdiklerim çalışmıyor.

Dosya Ekleri

• 1.png
    352,6 KB · Görüntüleme: 275
  • 2.png
    430,2 KB · Görüntüleme: 266
Son düzenleme:
Eski NMM yani bu günkü adıyla NMM - Community Edition modlamaya başlayanlar için daha kolay olacaktır. Can Sungur da videosunda bu sürümü kullanıyor.

Evet kurdum ama bu sefer Vortex'i kullanıyor indirme yaparken Vortex sildim bu sefer modu indirmiyor programın içine. Can Sungur'un gösterdiği gibi olmuyor yani.

-----

Abi bunu çözdüm yani Google chorome ile NMM sekronize ettim bu seferde ''nexus mods unrecognized game mode'' diye bir hata veriyor. Manuel download ile bir yolunu buldum yabancı sayfalarda NMM içine modu yükledim ''Enable'' aktif et diyorum ''An exception occured in the script'' diyor yani kısacası oyunu iade edicem bu kadar aptalca sorunlarla daha önce uğraşmamıştım. Hayır herkeste çalışan şey bende hata üstüne hata veriyor internette izledim korsan indiren adam nasıl kurulacağını gösteriyor. Neyse arkadaşlar sağolun konu kapanmıştır benim için

Dosya Ekleri

• 1.png
    521,6 KB · Görüntüleme: 247
Son düzenleme:
Mod sorunları için bir şey diyemeyeceğim çünkü ilk defa duyuyorum. Fakat oyunu daha önce oynamadıysanız kesinlikle oynamalısınız. Special edition u iade edip yorumlara bakın. O bölümde skyrim LE (eski skyrim) nasıl satın alınabileceği var. Can Sungur da anlatmıştı diye hatırlıyorum. O sürümde daha rahat Türkçe yama kurup oynayabilirsiniz.
Mod konusunda önerim:
Vortex i tamamen kaldırın, nmm yüklemesini tazeleyin, nexusmods, Vortex, nmm için chrome izinlerini kaldırıp baştan başlayın. Dosyaların salt okunur olmadığına ve nmm'yi yönetici olarak başlattığınıza emin olun.

İade edemedim, maalesef promosyon ürün iade edilmez diyor. Kaldı öyle. Ben de hep oynarım diye diye unutmuştum. Bu ara çalışmıyorum, zamanım da var diye oynamak istedim ama olmadı, kursağımda kaldı. İade de edilmiyor. Hevesim kaçtı, yoksa videoları izleyip gaza geliyorum.

Bir de modları ve her şeyi sıfırladım. Oyunu silip tekrar indirdim, sorunları çözdüm gibi oldu ama yukarıda söylediğim gibi sürekli bir engel çıktı önüme. 3-4 tane engelle uğraşırken hevesim kırıldı. Birilerini izleyerek bitireceğim galiba.

Mod kurmayla uğraşma istemiyorsan Wabbajack indir.
Farklı farklı mod listeleri var. Açıklamaları okuyup birkaç şey yapıyorsun ve mod listesini indiriyorsun. Hiç sayfa sayfa mod aramana gerek kalmadan bir sürü modu tek pakette uyumlu biçimde indirip kurabilirsin. Youtubedan ve wabbajackten hangi pakette ne var bakabilirsin. Beğendiğini seçip indir. Ama önce temiz kurulum yap komple. Youtube'dan rehber bakmak da faydalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…