AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 962 Çözümler 6 5 Eylül 2021 #1 Bir sürü mod yükledim. Görevler vs. oyunda Türkçe olan şeylerin yarısı İngilizce. Modlardan birinin veya ikisinin yaptığını biliyorum ama nasıl tespit edebilirim bilmiyorum. Yardımınız için teşekkürler şimdiden.
Bir sürü mod yükledim. Görevler vs. oyunda Türkçe olan şeylerin yarısı İngilizce. Modlardan birinin veya ikisinin yaptığını biliyorum ama nasıl tespit edebilirim bilmiyorum. Yardımınız için teşekkürler şimdiden.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 5 Eylül 2021 #11 Eğer sorun Unofficial Patch'den kaynaklanıyorsa onun Türkçe yamasını kurmayı deneyebilirsin: Unofficial Skyrim Special Edition Patch - 4.2.7 Turkish Translation Unofficial Skyrim Special Edition Patch 4.2.6 ve 4.2.6a versiyonu için Türkçe çeviri dosyasıdır. www.nexusmods.com Artı 0 Eksi
Eğer sorun Unofficial Patch'den kaynaklanıyorsa onun Türkçe yamasını kurmayı deneyebilirsin: Unofficial Skyrim Special Edition Patch - 4.2.7 Turkish Translation Unofficial Skyrim Special Edition Patch 4.2.6 ve 4.2.6a versiyonu için Türkçe çeviri dosyasıdır. www.nexusmods.com
ForeverShadowTR Kilopat Katılım 24 Temmuz 2015 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #12 Uesp bozuyor direk Türkçe yamayı. Artı 0 Eksi