Çözüldü Skyrim SE'ye nasıl mod kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ByMurphy

Femtopat
Daha fazla  
Büyük bir hevesle aldığım Skyrim SE'yi modlamaya çalıştım fakat maalesef ki Türkçe yama bile kuramadım.
YouTube'da bulduğum bir video serisini takip ederek nexus + mod organizer2 ile modlamayı denedim fakat modları oyun içi aktif etme aşamasında hesabımı bağlamadı (the operation could not be completed) hatası aldım, ben de bunun üzerine hesabımı bağlamadan aktif etmeyi denedim olmadı. Bunun üzerine modları düzgün kuramadığımı düşündüm ve modları kaldırdım (Steam üzerinden dosyaları doğrulama yoluyla) ve sadece Türkçe yama kurmayı denedim, daha önce MC store'dan aldığımda TR yama kurabilmiştim ama (mod kurulmadığı için iade etmiştim) bu sefer yamayı kurduğumda oyunun ana giriş kısmında modlar kısmı çıkmadı ama oyun içindeki modlar kısmında var ama aktif değil gözüküyordu. Şimdi Skyrim'i komple silip baştan yükledim ve mod kurabilmek için yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1. Oyunu silin baştan yükleyin
2. Vortex'i indirin
3. Vortex'i açın oyununuzu tanıtın.
4. Nexus Mods'a girip SKSE64 modunun sayfasında sağ tarafta bulunan Vortex ikonuna basın
5. Google sizden Vortex'i açmak için izin isteyecek izin verin.
6. Mod kurulumunda size sorular sorabilir istediğiniz şekilde seçenekleri seçip nextleyin (Opsiyonel)
7. Nexus Mods'a girip SSE Türkçe Yama sayfasından yine sağ yukarıdan Vortex'i seçin.
8. İstediğiniz diğer modları da aynı şekilde vortex butonuna basarak indirin.
9. !!! Oyunu Vortex üzerinden başlatın.

Creation kısmına girmenize gerek yok modlar oyununuza otomatik olarak entegre olacak.
1. Oyunu silin baştan yükleyin
2. Vortex'i indirin
4. Nexus Mods'a girip SKSE64 modunun sayfasında sağ tarafta bulunan Vortex ikonuna basın
6. Mod kurulumunda size sorular sorabilir istediğiniz şekilde seçenekleri seçip nextleyin (Opsiyonel)
7. Nexus Mods'a girip SSE Türkçe Yama sayfasından yine sağ yukarıdan Vortex'i seçin.
8. İstediğiniz diğer modları da aynı şekilde vortex butonuna basarak indirin.
9. !!! Oyunu Vortex üzerinden başlatın.

Creation kısmına girmenize gerek yok modlar oyununuza otomatik olarak entegre olacak.

Çözüm
1. oyunu silin baştan yükleyin.
2. Vortex'i indirin.
4. nexus Mods'a girip skse64 modunun sayfasında sağ tarafta bulunan Vortex ikonuna basın.
6. mod kurulumunda size sorular sorabilir istediğiniz şekilde seçenekleri seçip nextleyin (opsiyonel)
7. nexus Mods'a girip SSE Türkçe yama sayfasından yine sağ yukarıdan Vortex'i seçin.
8. istediğiniz diğer modları da aynı şekilde Vortex butonuna basarak indirin.
9.! Oyunu Vortex üzerinden başlatın.

Ağlamak istiyorum günlerdir uğraştığım şeyi 10dakikada yaptın sen nasıl bir kralsın anlatamam.
Ama aklıma takılan bir şey var Skyrim 202X by Pfuscher gibi bazı modlarda Vortex göstergesi yok bunları manüel indirip Vortex'e atsam sorun yaşr mıyım?

Ağlamak istiyorum günlerdir uğraştığım şeyi 10dakikada yaptın sen nasıl bir kralsın anlatamam.
Ama aklıma takılan bir şey var Skyrim 202X by Pfuscher gibi bazı modlarda Vortex göstergesi yok bunları manüel indirip Vortex'e atsam sorun yaşr mıyım?
Onları manuel kuruyorsunuz vortex'e atılmıyor. Atılanlar da var ama çok nadir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı