Skyrim SkyUI modu nasıl kuruluyor?

silindi

Decapat
SkyUI modunu kurabilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu türkçe çeviri işe yaramıyor neden acaba?

Bu Türkçe çeviri işe yaramıyor, neden acaba?
SkyUI'yi kurduktan sonra Türkçe çeviriyi kurarsanız çalışması lazım. Mod Manager ile değil de manüel olarak kuruyorsanız "Dosyalar değiştirilsin mi?" sorusuna evet deyin. Ayrıca bu mod Skyrim için, Skyrim SE için değil haberiniz olsun.

Diğer modları kaldırınca SKYUI tamamen türkçe oldu. SKYRIM SE için olmadığını biliyorum, bir kaç gün önce SKYRIM SE oynuyordum, GTX 650 ekran kartım yetersiz geliyordu dışarıda 30 FPS mağarada 60FPS alıyordum ama hem yükleme süreleri uzundu hem sistemi kastırıyordu. Bende legedary edition sürümüne geçtim ve 50-60 FPS arası geziyor fıstık gibi.

Size kaldırdığım modları göstereyim, acaba hangisi SKYUI'nin hatta direk türkçe yama ile çakışmış olabilir? can sungur'un dediklerini harfiyen yaptım ne dediyse ciddiye aldım yani tamemen anladım mod kurmayı vs. (Mavi olanlar kaldırdığım modlar) Tabii ki can sungur'un önerdiği tüm modları yüklemedim işime yaramıyordu çünkü bazıları.

Bu modlardan değil de yükleme sırasından dolayı problem olmuş olabilir. Unofficial Skyrim LE Patch'i de kaldırmamanızı tavsiye ederim.
SKYUI türkçe yama indireceğim fakat nexusmod sitesinde download edemiyorum. Downlaod butonuna bastığımda hiç bir tepki vermiyor sizde de bu sorun var mı?

Şu ana kadar izlediğim videoların hiçbirinde olmadı, bunu denedim pratik ve sorunsuz bir şekilde yaptım. Teşekkürler.

@16986 hocam ben bütün modları düzgünce kurdum otomatik olarak kurdum ama çalışmıyor oyun açılmıyor temizledim tüm kalıntıları gene olmadı​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…