Skyrim Special Edition alınır mı?

Firevs

Hectopat
Katılım
7 Temmuz 2020
Mesajlar
1.189
Selamlar dostlar, RPG oyunları severim. Mesela Witcher 3 çok hoşuma gitmişti ancak Skyrim'in grafikleri falan bir değişik geldi, sizce alınır mı?
 
Daha önce hiç oynamadıysan alabilirsin ya da indirime girmesini bekleyebilirsin. Yalnız uyarmam lazım, mekanik olarak çok farklı 2 oyun bahsi geçen oyunlar. Mesela melee (yakın dövüş) karakteri istiyorsan Skyrim'in mekanikleri seni pek mutlu etmeyebilir.
 
Multiplayer Coop modu hazırlıyorlardı en son Skyrim SE için.Şu an ki durumunu bilmiyorum modun.(Skyrim Together) Normal Skyrim de modlanarak Special Edition haline gelir.Daha iyi bile yapabilirsin.Bana göre gereksiz.
 
Selamlar hocam, indirimdeyken Special Edition Steam'de 45TL, gamebillet'te de 39TL gibi bir fiyata düşüyormuş. Benim de tavsiyem indirimi beklemenden yana olur ama oyunun kendisi konusunda hiç tereddütün olmasın. Çok rahat 200 saat gömebileceğin bir oyun. Özellikle mod desteği ile birlikte bu sürenin çok çok üstüne çıkarsın
 
İndirimde alınır. Alınacaksa da Special Edition alınır bu saatten sonra. Topluluk geçti artık SE'ye. Daha fazla mod çıkıyor. Skyblivion, Skywind vs. SE üzerinden yapılıyor.
Araştırdığımda herkes Old alın diyordu ama hep eski tarihli tavsiyelerdi. Şuan yorumunuzdan sonra bende indirimde SE alırım artık. Hikaye için düşünüyorum ama Dragon Age, Witcher, Odyssey'den sonra sıkılır mıyım bilmiyorum. Bir yerlerden denerim artık. Korsanda mod çalışıyor mu bilgisi olan var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı