Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 7 Temmuz 2021 #1 Skyrim gibi bir oyunda map aracılığıyla Fast travel ( hızlı seyahat ) kullanmak sizce etik mi? Oyunun ROG havasını çiğnemiş olur muyum?
Skyrim gibi bir oyunda map aracılığıyla Fast travel ( hızlı seyahat ) kullanmak sizce etik mi? Oyunun ROG havasını çiğnemiş olur muyum?
KS KS Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 7 Temmuz 2021 #11 Fast Travel'i kaldıran mod var mı arkadaşlar? Vallaha kullanmak istemiyorum ama map'te illaki gözüme çarpıyor Artı 0 Eksi
Fast Travel'i kaldıran mod var mı arkadaşlar? Vallaha kullanmak istemiyorum ama map'te illaki gözüme çarpıyor
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 7 Temmuz 2021 #12 Bruz dedi: Fast Travel'i kaldıran mod var mı arkadaşlar? Vallaha kullanmak istemiyorum ama map'te illaki gözüme çarpıyor Genişletmek için tıkla... Var. Allah belamı versin ki Fast Travel kullanmayacağım deyip kullanmıyorsun. Modun geliştiricisi sen oluyosun böylelikle. Artı 0 Eksi
Bruz dedi: Fast Travel'i kaldıran mod var mı arkadaşlar? Vallaha kullanmak istemiyorum ama map'te illaki gözüme çarpıyor Genişletmek için tıkla... Var. Allah belamı versin ki Fast Travel kullanmayacağım deyip kullanmıyorsun. Modun geliştiricisi sen oluyosun böylelikle.
borusan12 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 973 Çözümler 10 7 Temmuz 2021 #13 Bruz dedi: Fast Travel'i kaldıran mod var mı arkadaşlar? Vallaha kullanmak istemiyorum ama map'te illaki gözüme çarpıyor Genişletmek için tıkla... Var tabi olmaz mı Simply No Fast Travel Artı 0 Eksi
Bruz dedi: Fast Travel'i kaldıran mod var mı arkadaşlar? Vallaha kullanmak istemiyorum ama map'te illaki gözüme çarpıyor Genişletmek için tıkla... Var tabi olmaz mı Simply No Fast Travel
KS KS Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 8 Temmuz 2021 #14 Bu Skyrim'deki mevcut olan modlar hiçbir oyunda yok herhalde. Bu ne arkadaş oyun içindeki her şey için bir mod var. Artı 0 Eksi
Bu Skyrim'deki mevcut olan modlar hiçbir oyunda yok herhalde. Bu ne arkadaş oyun içindeki her şey için bir mod var.