Skyrim Special Edition için mod önerisi

Randro

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Skyrim oynamak istiyorum, başlamak istiyorum. Eskiden bir denemiştim 2 3 saatlik deneme tabii şimdi yeni save açtım ve yanlış bilmiyorsam oyuna mod kurmak gerek hem modsuz oynanılamıyor galiba ama bayağı bir bug ya da farklı şeyler varmış. Şu anlık en yeni böyle bilindik olması gereken modlar hangisi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eğer Skyrim Anniversary Edition alırsanız mutlaka Nolvus'un modlarını öneririm. Special Edition için maalesef nolvus olmuyor. YouTube'dan de nolvusun çeşitli videolarına bakabilirsiniz. Bayağı güzel modları var.

Başlangıç olarak bunlar olur. İstersen 100 mod listeside var videolu onuda atabilirim.

Eğer Skyrim Anniversary Edition alırsanız mutlaka Nolvus'un modlarını öneririm. Special Edition için maalesef nolvus olmuyor. YouTube'dan de nolvusun çeşitli videolarına bakabilirsiniz. Bayağı güzel modları var.
O tam fantezi bi ara paketini denemeye kalktım 350 gb yer istedi benden.

Başlangıç olarak bunlar olur. İstersen 100 mod listeside var videolu onu da atabilirim.

O tam fantezi bir ara paketini denemeye kalktım 350 GB yer istedi benden.

Orası öyle. Bir de modların kurulacağı yer HDD de olmaz diyor. İlla SSD olacak. Çok uğraştırıcı evet ama SSD'de yer varsa, kesinlikle denemeye değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı