E Emirhan Beyy Centipat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 13 21 Ocak 2020 #1 Arkadaslar skyrımde konsolu acıyorum ve yazı yazarken kare olarak gosterıyor. Tum harfler kare, kodları goremıyorum. Nasıl duzeltırım?
Arkadaslar skyrımde konsolu acıyorum ve yazı yazarken kare olarak gosterıyor. Tum harfler kare, kodları goremıyorum. Nasıl duzeltırım?
NITRO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 4 Çözümler 1 21 Ocak 2020 #2 Yapabileceğin tek şey Steam 'den dosya doğruluğunu teyit etmek. Eğer oyun korsansa yapabilecek bişey yok. Artı 0 Eksi
Yapabileceğin tek şey Steam 'den dosya doğruluğunu teyit etmek. Eğer oyun korsansa yapabilecek bişey yok.
KS KS E Emirhan Beyy Centipat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 13 21 Ocak 2020 #3 NITRO dedi: Yapabileceğin tek şey Steam 'den dosya doğruluğunu teyit etmek. Eğer oyun korsansa yapabilecek bişey yok. Genişletmek için tıkla... oyun korsan malesef ama arkadasımda da var onda sıkıntı yok Artı 0 Eksi
NITRO dedi: Yapabileceğin tek şey Steam 'den dosya doğruluğunu teyit etmek. Eğer oyun korsansa yapabilecek bişey yok. Genişletmek için tıkla... oyun korsan malesef ama arkadasımda da var onda sıkıntı yok
pyromania_ua Femtopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #4 NITRO dedi: Yapabileceğin tek şey Steam'den dosya doğruluğunu teyit etmek. Eğer oyun korsansa yapabilecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Benim oyunum korsan değil aynı problem oldu. Hemen korsansa yapacak bir şey yok safsatasını bırakın. Artı 0 Eksi
NITRO dedi: Yapabileceğin tek şey Steam'den dosya doğruluğunu teyit etmek. Eğer oyun korsansa yapabilecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Benim oyunum korsan değil aynı problem oldu. Hemen korsansa yapacak bir şey yok safsatasını bırakın.
Boraozkbn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #5 pyromania_ua dedi: Benim oyunum korsan değil aynı problem oldu. Hemen korsansa yapacak bir şey yok safsatasını bırakın. Genişletmek için tıkla... aynı problemi yaşıyorum steamden aldım Artı 0 Eksi
pyromania_ua dedi: Benim oyunum korsan değil aynı problem oldu. Hemen korsansa yapacak bir şey yok safsatasını bırakın. Genişletmek için tıkla... aynı problemi yaşıyorum steamden aldım
Kyzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #6 türkçe yamaadan olabilir Artı 0 Eksi
NITRO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 4 Çözümler 1 25 Temmuz 2024 #7 pyromania_ua dedi: Benim oyunum korsan değil aynı problem oldu. Hemen korsansa yapacak bir şey yok safsatasını bırakın. Genişletmek için tıkla... Var ise buyur tarif et arkadaşlara o vakit. Artı 0 Eksi
pyromania_ua dedi: Benim oyunum korsan değil aynı problem oldu. Hemen korsansa yapacak bir şey yok safsatasını bırakın. Genişletmek için tıkla... Var ise buyur tarif et arkadaşlara o vakit.