Skyrim Special Edition mod kurma

weoji0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle şunu belirtmem gerek ki Skyrim benim için dünyanın en iyi oyunu (kişisel olarak), az önce izlediğim Skyrim soundtrack videosundan dolayı gece gece hypelandım. Daha önce Skyrim'i vanilla olarak bitirdim ve birkaç kez mod kurup oynama fırsatım oldu, lakin sanırsam programlar değişmiş ve artık mod yükleyemiyorum. Bilen birisi güncel şekilde mod kurmam için hangi programları kullanmam gerektiğini anlatabilir mi? Tekrar ediyorum oyun Special Edition sürümü, evet biliyorum SE modlama için mükemmel değil ama elimde bu var. Ve rica ediyorum “legendary Edition indir” yazmayın.
Ayrıca SE için vanilla tarzı hoş modlar önerebilirsiniz Can Sungurun Skyrim mod videosundaki tarz modlar var ise abartı olmadan oyuna hoş hava katacak çok mutlu olurum, oyunu tekrardan güzel modlarla bitirmeyi hedefliyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.

Mods :: Skyrim sitesi üzerinden Vortex indirdikten sonra Skyrim SE için uygun modları seçip Vortex üzerinden kolayca kurulum sağlayabilirsin.

Yukarıdan "Mods" kısmını aşağı indirince sağda indirme yeri mevcut.

Şu anda Special Edition sürümü modlamaya çok daha uygun bir sürüm, modların çalışabilirliği, hataların giderilmesi vesaire Special Edition sürümünde çok daha iyi bir hale geldi. Legendary Edition eskiden iyiydi, şu anda Special açık ara öne geçti. Modlama konusuna gelecek olursak, YouTube'da elder Nox kanalından mod rehberini izleyebilirsiniz, buna ek olarak isterseniz sinitargaming adındaki siteden Skyrim nasıl modlanır rehberini okuyup, içindeki modları da inceleyebilirsiniz. Hiçbir bilginiz yoksa ve bu işten korkuyorsanız, oyununuzu patlatmanız an meselesi olacaktır, bu sebepten başta elder Nox ile modlamayı öğrenmenizi tavsiye ederim. Ben uzun yıllardır Skyrim'i modlayan birisiyim eğer bir sorununuz olursa yine yazabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım.

Şu anda Special Edition sürümü modlamaya çok daha uygun bir sürüm, modların çalışabilirliği, hataların giderilmesi vesaire Special Edition sürümünde çok daha iyi bir hale geldi. Legendary Edition eskiden iyiydi, şu anda Special açık ara öne geçti. Modlama konusuna gelecek olursak, YouTube'da elder Nox kanalından mod rehberini izleyebilirsiniz, buna ek olarak isterseniz sinitargaming adındaki siteden Skyrim nasıl modlanır rehberini okuyup, içindeki modları da inceleyebilirsiniz. Hiçbir bilginiz yoksa ve bu işten korkuyorsanız, oyununuzu patlatmanız an meselesi olacaktır, bu sebepten başta elder Nox ile modlamayı öğrenmenizi tavsiye ederim. Ben uzun yıllardır Skyrim'i modlayan birisiyim eğer bir sorununuz olursa yine yazabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım.

Yok aslına bakarsan bayağı bir deneyimim var fakat eskiden kalma artık, çünkü programlar falan değişti. Konuyu açmamdaki sebep oydu, tekrardan mod kurup oynama hevesi geldi o yüzden.

Yok aslına bakarsan bayağı bir deneyimim var fakat eskiden kalma artık, çünkü programlar falan değişti. Konuyu açmamdaki sebep oydu, tekrardan mod kurup oynama hevesi geldi o yüzden.

Bu arada mod kurulum aracı olarak mod organizer 2 tavsiye ederim, Vortex bence çoğu mod için sıkıntılı ve karışık.

Bu arada mod kurulum aracı olarak mod organizer 2 tavsiye ederim, Vortex bence çoğu mod için sıkıntılı ve karışık.

Hatırladığım kadarıyla 6-7 ay önce mod organizer ile kurmayı denemiştim hatta bayağı zamanımı aldı daha sonra olmamıştı programdan dolayı falan bir hatalar çıkmıştı, Vortex hiç denemedim ama basit diye düşünüyorum, bir de loot programı var onu da kullanırım diye düşünmekteyim.

Hatırladığım kadarıyla 6-7 ay önce mod organizer ile kurmayı denemiştim hatta bayağı zamanımı aldı daha sonra olmamıştı programdan dolayı falan bir hatalar çıkmıştı, Vortex hiç denemedim ama basit diye düşünüyorum, bir de loot programı var onu da kullanırım diye düşünmekteyim.
Çok uzun bir zamandır Mod Organizer 2 kullanmaktayım ve hiçbir sorun yaşamadım, Vortex üstüne yazma olayı falan çok sıkıntılı olaylar ve bazı modlarda hata olabiliyor, loot kesinlikle kullanılmalı zaten.

Çok uzun bir zamandır mod organizer 2 kullanmaktayım ve hiçbir sorun yaşamadım, Vortex üstüne yazma olayı falan çok sıkıntılı olaylar ve bazı modlarda hata olabiliyor, loot kesinlikle kullanılmalı zaten.

Tamamdır teşekkürler, mod organizer 2 ile deneyeyim olmaz ise Vortex denerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı