Skyrim Speciel Edition 2019 Modlama Rehberi

TackleBarry

Megapat
Daha fazla  
Steam üzerinden rehber paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama Skyrim için ilk Türkçe detaylı modlama rehberini oluşturdum. İşine yarayan arkadaşlar olur diye buradan paylaşmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum ile ilgili sorularınızı rehberin altına yazarsanız sevinirim. Destekleriniz benim için çok önemlidir.
Madde 4'ü nasıl yapacağımı anlamadım, MO2'ye takmak için ne yapmam gerekiyor?

Sadece MO2'nin Ayarlarından SSEEdit olduğu yere yol göstermen gerekiyor ki uygulama içinden çalışabilsin

O zaman burada paylaşmanızın amacı nedir? İnsanlar burayı ziyaret edip fikir edinebilirler.

Rehberin daha fazla kişiye ulaşmasıdır buradaki paylaşma amacım ve üzerinde ciddi emek vardır. Buradan soruları cevaplarsam rehberle ilgili aynı problemleri yaşayan diğer arkadaşlar sorunun çözümünü tek bir yerde göremez umarım anlatabilmişimdir. Tabiki de fikir edinebilirler benimle iletişime geçebilirler ama kurulum ile ilgili problemleri orada cevaplamak istiyorum.
Animasyon modları eklendi. ALL IN ONE güncellendi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı