1-Oyunda bulunan hataların giderilmesini istiyorum benim fark etmediklerim dahil.
2-Optimizasyon istiyorum.
3-Işıklandırması kötü sanki sarı gibi tuhaf duruyor normal hayat gibi olsun.
4-Skyrim suları çok bulanık ve öyle sumu olur öyle su olmaz düzgün gerçekçi su istiyorum denizin altı gözüksün canlılar felan olsun altında.
5-Skyrim çok durgun o kadar savaşlar vesaire var görev yapmadıkça bir şey göremiyorsun,madem imparatorluk vesaire savaşta bunu haritada gezerken görebilelim.
İlla fırtına pelerine gitmeyelim şehirlere mesela 200 oyun gününde 1 büyük saldırı yapılsın savunma yapalım.
6-Entrika olsun diplomasi yok skyrimde warband gibi bannerlord gibi
7-kız tavlamak olsun ve evliyken başka kadınlarıda tavlayabilelim sonuçta ben koskoca EjderDoğan'ım yani akçaydaki demirci kadını tavlayıp onun kocasından alışveriş yapıp senin karı harika reis diyip dalga geçebilmem lazım.
8- Çocuk yapabilmek olsun o kadar malafatımız var koskoca Ejder doğmuşuz saplayamıyoruz Lover Slab modlarını kuramadım animasyon felan göstermedi hiç bende sildim yeniden yükledim.
9-Hava olaylarını hissedelim yani çok yüzeysel bu skyrimde yağmur yağsa hissetmiyoruz yağdığını o şimşek çakacak ödümüz kopacak bize çakacak diye,kar yağdığımı etrafı bürüyecek estiğimi tavşanlara taklalar attıracak ve bitkiler sallanacak iyice rüzgarın gücü sıfır ama ejderdoğan üflese adam uçuruyor

10-Yeni konuşmalar olabilir görevler olabilir sonuçta yeni konuşma görev vesaire oyunu bozmaz yani ve ben bir tane dövüş arenası oynamıştım skyrim de çok güzeldi.
11-Pet istiyorum savaşta benimle savaşabilecek sivri diş olsun trol olsun şafak muhafızlarına gitmek zorunda olmayım bunları alabileceğim npc olsun ve bunlar ölebilsin.
Adamlar benden diye ölmüyor böyle saçmalıkmı olur.
12-Marcurio çok fazla ıskalıyor 5 vuruştan 2 tutturuyor veya 1 eskiden daha fazla tutturuyordu isabet oranını yükseltmek isterim.
13-Marcurio vs evlendirebilmek isterim sonuçta yoldaşım onunda evi olsun oda evlensin çocuk yapsın o çocuk büyüsün adam olsun okula gitsin yani soy ağacı olsun gerçekçi.
14-köpeklerimizin aşık olabilecekleri başka petler olsun çocukları olsun hayvan yetiştiriciliği yapalım.
15-meslek grupları olsun mesela oyuna çiftçi,hayvancı,lord gibi gibi şeyler olarak başlayalım.
Bundan sonra sen bana tavsiye verebilirsin aklıma başka gelmiyor.