Skyrim vs. Skyrim Special Edition

Steam DB üzerinden bakarsanız store üzerinde gizlenmiş oyunlar ne yazık ki indirime girmiyor. Güzel olan ise ayrıca fiyat artışı gibi bir durumda olmuyor. Modlar için SKSE ve Nexus size fazlasıyla yardımcı olur.
Yani Special Edition mı almalıyım?
Steam dB üzerinden bakarsanız Store üzerinde gizlenmiş oyunlar ne yazık ki indirime girmiyor. Güzel olan ise ayrıca fiyat artışı gibi bir durumda olmuyor. Modlar için skse ve nexus size fazlasıyla yardımcı olur.

Ayrıca Skyrim SE mod mağazası var ama yine de Google'dan indirebiliyor muyum?

Yani Special Edition mı almalıyım?

Ayrıca Skyrim SE mod mağazası var ama yine de Google'dan indirebiliyor muyum?
Ben klasik sürümü öneririm, daha çok mod uyumluluğu şansın olur ve script merger ile çok uğraşmazsın. SE modlama işi biraz saçma ve bazı modlar için ödeme dahi yapmamız gerekiyor oyuna. Klasik sürüm için ise modları nexusmods üzerinden indirip rahatlıkla oynayabilirsin.

Ben klasik sürümü öneririm, daha çok mod uyumluluğu şansın olur ve script merger ile çok uğraşmazsın. SE modlama işi biraz saçma ve bazı modlar için ödeme dahi yapmamız gerekiyor oyuna. Klasik sürüm için ise modları Nexus Mods üzerinden indirip rahatlıkla oynayabilirsin.

Bazı derken 10 moddan kaçı mesela ve modlaması zor mu ayrıca, nexus mod indirebilir miyim SE'ye?

Hocam, LE alınca tam oyun mu geliyor, yoksa klasik Elder Scrolls V: Skyrim ve DLC'ler mi geliyor? @isimsizkahraman

Son düzenleme:
Bazı derken 10 moddan kaçı mesela ve modlaması zor mu ayrıca, nexus mod indirebilir miyim SE'ye?

Hocam, LE alınca tam oyun mu geliyor, yoksa klasik Elder Scrolls V: Skyrim ve DLC'ler mi geliyor? @isimsizkahraman

Kendi mod menüsünden de kolayca modlanabiliyor, Nexus mod maneger de kurulabiliyor.

Tam oyun şeklinde geliyor ama içinde DLC'ler var. Witcher 3 Game of the year Edition gibi.

Modlamak her oyunda olduğu gibi karışacak texture ve script olmasına neden olabiliyor, script merger ile çözülemeyecek bir şey değil. Skyrim sonuç itibariyle en rahat modlanabilen oyunlardan biri. İçiniz rahat olsun nexus üzerinden bir modun açıklama kısmında hangi modlarla beraber çalışabileceği yazar, oradan dikkatli bir şekilde yapabilirsiniz adım adım gösterirler. Ücretli mod olayını tam olarak bilmiyorum zamanında oyunu aldığımda benden token tarzı bir şey istemişti o günden sonra bir daha girmedim, klasik skyrim ile devam ettim. Daha çok bilgisi olan biri yardımcı olur.

Special Edition alın, kanser eden bazı Bug'ları fixlemişler.

Onlar Fixlenmiş olsa da yine de ''unoffical patch'' 'leri indirilmeli mod olarak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı