Skyrim VS Witcher 3

solvadors

Kilopat
Açık dünya, özgürlük, çeşitlilik ve en önemlisi modlanabilirliğiyle Skyrim adeta insanı büyülüyor. Witcher 3'de durumlar nasıl? Skyrim hastası birini kendine bağlar mı?

Skyrim seven adam witcher evrenini az çok biliyorsa witcher 3 ü de sever eğer evrenini bilmiyorsa da öğrenmek basit hocam her türlü gider yani

Az biraz Witcher oynama şansı buldum, bana kalırsa Skyrim tokatlar. Vuruş hissi konusunda ki sorunu giderecek bir mod olursa aradaki farkı daha da açar. Tambriel(doğru yazdım inş) evreni gerçekten çok geniş ve sınırsız. İster tüccar ol ister zanaatkar ister savaşçı ya da okçu. Witcher bunları sunabiliyor mu acaba!

Kıyaslanamayacak derecede her iki oyunu beğeniyorum.
Oynanış dinamikleri Witcher 3'te daha iyi hem at var avratlar var Yennefer ve Triss, NPC'ler ile eski oyundan bağlarının olması ve hikayede o karakterlerle birlikte hikayeyi yaşamak çok hoşuma gitti 3. oyunda.

Ben hiç Skyrim oynamadım. Söylediklerinize göre gayet iyi oyunmuş. Hangi sürümünü tavsiye edersiniz?

Bana niyeyse Witcher karışık geliyor. Halbuki Skyrim daha karışık Ağır fanım galiba.
Ben hiç Skyrim oynamadım. Söylediklerinize göre gayet iyi oyunmuş. Hangi sürümünü tavsiye edersiniz?
Skyrim'ın sürümü mü var? Varsa ben bilmiyorum. Steam'de tek bir tane var zaten. Yani Skyrim yaz çıkıyor

Skyrim'e bayılırım hatta şuan askerde olduğum için oynama hayali kurup,oynayış videoları izleyip duruyorum o kadar hastasıyım,fakat Witcher'ı beğenemedim Skyrim daha sürükleyici geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…