Skyrim VS Witcher 3

Az biraz Witcher oynama şansı buldum, bana kalırsa Skyrim tokatlar. Vuruş hissi konusunda ki sorunu giderecek bir mod olursa aradaki farkı daha da açar. Tambriel(doğru yazdım inş) evreni gerçekten çok geniş ve sınırsız. İster tüccar ol ister zanaatkar ister savaşçı ya da okçu. Witcher bunları sunabiliyor mu acaba! :)

Kıyaslanamayacak derecede her iki oyunu beğeniyorum.
Oynanış dinamikleri Witcher 3'te daha iyi hem at var avratlar var Yennefer ve Triss, NPC'ler ile eski oyundan bağlarının olması ve hikayede o karakterlerle birlikte hikayeyi yaşamak çok hoşuma gitti 3. oyunda.

Bana niyeyse Witcher karışık geliyor. Halbuki Skyrim daha karışık :) Ağır fanım galiba.
Ben hiç Skyrim oynamadım. Söylediklerinize göre gayet iyi oyunmuş. Hangi sürümünü tavsiye edersiniz?
Skyrim'ın sürümü mü var? Varsa ben bilmiyorum. Steam'de tek bir tane var zaten. Yani Skyrim yaz çıkıyor :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı