Skyrim yapamadığım bazı görevler

Arkadaşlar Skyrim de görevler penceremde bazı yapılmamış veya yapılamayan görevler bulunyor belki de buga girdiler bilmiyorum fakat bu durum canımı çok sıkıyor görev penceresinde onları gördükçe sinirleniyorum.

Aşağıya görevlerin resmini bırakacağım lütfen bilen birisi yardım etsin bu görevlerin kodları falan yok mu? Veyahut yapılıyorsa nasıl yapılıyor yazarsanız çok mutlu olurum.

Bu iki görevden hariç falkreath halkına yardım et diye bir görev var bu görev 2/3'de kaldı normalde 3 kişiye yardım etmem lazım fakat köyü baştan aşağıya köşe bucak gezdim görev veren herhangi birisi yok. Belki dedim hancıdan söylentiler var mı dediğimizde aldığımız görev ile oluyordur. Hancıya gidiyorum sadece askerlerin bıraktığı ödül ilanı görevlerini veriyor fakat bunları yaptığımda falkreath halkına yardım etmiş saymıyor kafayı yiyeceğim.

@Hellblazer Aku hocam senin bayağı Skyrim saatin var sanırım yok mu bu görevlerin bir çaresi? Yavuz hırsız görevinde markarth şehrinden gelen mallarda 500 altın çal diyor fakat bu mallar nerede haritada göstermiyor hırsızlar loncasında ki adamdan aldım bu görevi vadikente baktım girmediğim ev soymadığım insan kalmadı yok yine olmuyor aynı şeyi Markarth'a gidip mekanlara girdim bir şeyler çaldım insanların üstünden çalıyorum yine olmuyor.

Evet Skyrim'in görevlerle alakalı kodları var. Ne olduklarını hatırlamıyorum ama internetten kolayca bulabilirsin. Benim de buga giren bazı görevler vardı ancak o şekilde çözebilmiştim.
Bir de tavsiyem, eğer Unoffical Patch kullanmıyorsan kullanmanı şiddetle tavsiye ederim. Onsuz oyun resmen oynanmıyor.

İki tane tam çözüm videosu buldum ama, muhtemelen 3. görevin buga girmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu Torkild görevini aşağıdaki videodan izledim yerini Solsthim de ki buzul mağara nın sol tarafı olarak gösteriyor hızlı seyahat yapıp gidiyorum oraya etrafa bakıyorum bende kimse gözükmüyor 3-4 kere denedim bunu oyun içinde zaman geçirerek farklı saatler gece gündüz öğle akşam falan yok abi yine yok. Bi kere şey oldu oraya gittiğimde 3 tane ayı adamla karşılaştım direk dönüşüp geçirip bana saldırdılar fakat aralarında torkild yoktu sorun orada.

Dostum oyunu türkçe yapmışsın bulamazsın tabi. Youtube üzerinde oyunun orjinal diliyle görev aratırsan çözüme ulaşamayacağın görev yok.

Dostum oyunu türkçe yapmışsın bulamazsın tabi. Youtube üzerinde oyunun orjinal diliyle görev aratırsan çözüme ulaşamayacağın görev yok.
Oyunu Türkçe yapmamla görev bulamamanın ne alakası var hocam İngilizcen varsa oyun içindeki Türkçe görevleri İngilizceye kendin çevirip aratabilirsin -ki zaten bende öyle yapıyorum sorun görevleri bulmak değil çözümlerini bulduğum halde olmaması bazı görevlerin.
Yavuz hırsız görevinin videosu işime yarayabilir daha önce onu izlememiştim hiç. Oyuna girdiğimde deneyeceğim o videodaki yaptıklarını ama torkild görevini bende o videodan izledim benim sorunum adamda Torkild o lokasyonda bekliyor, bende adam yok ortalıkta

Yavuz hırsızı ingilizceye çevirir misin?

Yavuz hırsızı ingilizceye çevirir misin?
Hocam bakış açını çok beğendim gerçekten KEKW

Yavuz Hırsız görevinin İngilizce kaynağını bulmak için illa yavuz hırsız kelimesini İngilizceye çevirmene gerek yok. Hiç İngilizcesi olmayan adam bile youtube girip Markarth 500 gold yazsa görev çıkıyor zaten.

İlk oynamaya başladığımda ben de TR yama kullanmıştım sonra ingilizce de düşükse içinden çıkılmaz hal almaya başlıyor. Bazen sana git şunu bul bunu bul diyor orda türkçe adı yazınca ara dur işin yoksa. Her anlamadığım kelimede de translate veya youtube bakmak ayrı dert zaten. Bence ingilizceye dön bu tarz oyunlar ingilizce anlama geliştirmede çoğu kursa bin basar.

Sizin Torkild işi bırakmış muhtemelen. Skyrim'de yapay zeka ve oyun keyfi çalıştığı için doğal böyle şeyler. Ek olarak bir video daha buldum;

Bu sefer de olmazsa USLEEP kurup yeni bir save'e başlayın isterseniz. Tabii, çok geç kalmadıysanız. Ve ya hile ile görevleri geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…