Skyrim yapamadığım bazı görevler

Hocam yavuz hırsız görevlerini hiç yapmadım bilemiyorum, Guildin başına geçmek pek benlik değil.
İkinci görev ise Solstheim'daymış ve benim Dragonborn DLC'si ile olan ilişkim her seferinde şu şekilde.
Miraak'ın Adamları: Ejderdoğan diye birini arıyoruz o sen misin?
Aku: Ben Ejderdoğan değilim.
Miraak'ın Adamları: Yalan söylüyorsun Lord Miraak'ı onurlandıracağ...
Aynı Zamanda Aku: Fus Ro Dah.
Miraak'ın adamları: Dur, anlaşabiliriz anlaşabiliriz.
Aku: Peace was never an option.
Sonra bir daha göreve elimi bile sürmem, Kışhisar Kolejine katılırım orada tekrar Miraak'ın adamları yolumu keser ve Fus Ro Dah'ın tadına bakarlar.
Eğer görevleri geçebilmenin hiçbir yolu yoksa, isminin ingilizcesini aratıp geçme kodunu bulabilirsin. Girersen her türlü geçmiş olursun, görev tamamlandı olarak gözükür.

Şu Torkild görevini aşağıdaki videodan izledim yerini Solsthim de ki buzul mağara nın sol tarafı olarak gösteriyor hızlı seyahat yapıp gidiyorum oraya etrafa bakıyorum bende kimse gözükmüyor 3-4 kere denedim bunu oyun içinde zaman geçirerek farklı saatler gece gündüz öğle akşam falan yok abi yine yok. Bi kere şey oldu oraya gittiğimde 3 tane ayı adamla karşılaştım direk dönüşüp geçirip bana saldırdılar fakat aralarında torkild yoktu sorun orada. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu görevi yapmadım fakat sizin görev büyük ihtimal buga girmiş. Skyrim de çok olan bir durum. Görevlerde bir sonraki aşamaya geçmek için bazı kodlar oluyor. Çok sıkışırsanız onları deneyin. Bende de Kışhisar'daki son görev gelmemişti.

Sizin Torkild işi bırakmış muhtemelen. Skyrim'de yapay zeka ve oyun keyfi çalıştığı için doğal böyle şeyler. Ek olarak bir video daha buldum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sefer de olmazsa USLEEP kurup yeni bir save'e başlayın isterseniz. Tabii, çok geç kalmadıysanız. Ve ya hile ile görevleri geçin.

Teşekkürler dostum bunu da deneyeceğim oyuna girince.
Hocam yavuz hırsız görevlerini hiç yapmadım bilemiyorum, Guildin başına geçmek pek benlik değil.
İkinci görev ise Solstheim'daymış ve benim Dragonborn DLC'si ile olan ilişkim her seferinde şu şekilde.
Miraak'ın Adamları: Ejderdoğan diye birini arıyoruz o sen misin?
Aku: Ben Ejderdoğan değilim.
Miraak'ın Adamları: Yalan söylüyorsun Lord Miraak'ı onurlandıracağ...
Aynı Zamanda Aku: Fus Ro Dah.
Miraak'ın adamları: Dur, anlaşabiliriz anlaşabiliriz.
Aku: Peace was never an option.
Sonra bir daha göreve elimi bile sürmem, Kışhisar Kolejine katılırım orada tekrar Miraak'ın adamları yolumu keser ve Fus Ro Dah'ın tadına bakarlar.
Eğer görevleri geçebilmenin hiçbir yolu yoksa, isminin ingilizcesini aratıp geçme kodunu bulabilirsin. Girersen her türlü geçmiş olursun, görev tamamlandı olarak gözükür.
Tamamdır o zaman mecburen elimizde olanı kadarıyla idare edeceğiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı