Skyrim'de başlangıçta ne yapılması gerek?

GaJente

Centipat
Arkadaşlar çok önerilmesi üzerine dün Skyrim aldım ve doğruyu söylemek gerekirse ne yapmam hakkında hiçbir şey anlamadım. İlk başta infaz etmeye götürdüler bizi karakter seçtik, kaçtık falan alvar diye bir adamın evine gittik orada bir şeyler konuşuldu evden çıktım sonra tekrar girince o adam ve eşi bana saldırmaya başladı. 10 küsur kez deneyip sonunda öldürdüm adamı ve akçay diye bir yere gittim o ara nedense birkaç muafız beni durdurdu suçlusun vb. şeyler söyledi. Hapishaneye atılmayı seçtim hapisaneden her çıkışımda beni tekrar kovalıyorlar veya ölüyorum ya da tekrar zindana atılıyorum. Bir türlü çözemedim ne yapmam gerektiğimi akçaya gitmeden önce köye ne zaman girsem önüne gelen bana saldırıyordu. Neden herkes bana saldırıyor ne yapmam gerek?

Demircinin köyüne varmadan önceki bir kayda dön. Konsol komutu ile cezanı kaldırırım ama oyunda başka sıkıntılar çıkarabilir.

Hocam kaydı geri aldım alvar ve eşi ölü şu an daha geri sarayim mi yoksa yoksa onların yaşamasına gerek yok mu bir de bu evden çalacağım eşyalar muhafızların orada sorun çıkarır mı?

Daha geri al, onlar ölmemeli. Zaten masum birini öldürürsen yüksek ceza puanı alırsın. Eşyalardan adı kırmızı olan hiçbir şeyi alma, onlar hırsızlığa girer.

Tamamdır teşekkürler belkide muafızlar ondan dolayı suçlusun diyip hapse attı

Evet. Zaten Alvor seninle ilk görüştüğünde sana bir şeyler almanı söyler. Sen verdiği ve kırmızı olan yani hırsızlığa geçen eşyaları da almışsındır.

Oraya temiz gitsen bile muhafızlar dik dik konuştuğu için onlara kafa tutup hapse girenlerde var, mesela benim gibi 😁

Evet. Zaten Alvor seninle ilk görüştüğünde sana bir şeyler almanı söyler. Sen verdiği ve kırmızı olan yani hırsızlığa geçen eşyaları da almışsındır.

Oraya temiz gitsen bile muhafızlar dik dik konuştuğu için onlara kafa tutup hapse girenlerde var, mesela benim gibi 😁
Hocam çok teşekkürler birdaha oyunu en başa satmam gerekti ama olsun şuan ejderdoğan olarak yoluma devam ediyorum çok sağolun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı