Skyrim'de modlama ne demek?

Lord Fry

Femtopat
Katılım
5 Eylül 2023
Mesajlar
76
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Skyrim satın aldım. Oyuna daha başlamadım ama duyduğum kadarıyla herkes modlama yap keyfi öyle çıkar, 40 modla oynuyorum gibi şeyler diyor. Modlama tam olarak nedir, neden modlama yapmalıyım, önereceğiniz modlar nelerdir? Daha basit ve temel modlar olursa sevinirim.
 
Nexusmods'dan indiriyorsunuz. 40 mod az baya bu arada. Sadece fixlerim o kadar tutuyor genelde.

Ben olsam orada most endorsed olan kısımdakilerden hoşuma gideni indirirdim.

SE aldınız herhalde?

Eskiden Mod Organizer 2 önerirdim kesin fakat şu anda Vortex hiç fena durmuyor. Modları indirince de Loot+ ile de load orderı yaparsınız tamamdır.
 
Nexusmods'da zibilyon tane mod var popülerden başlayabilirsin aramaya, Youtube'da bolca eğitici video da var. Skyrim'de neredeyse her şey için mod bulabiliyorsun, zevkine kalmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Nexus Mods'dan indiriyorsunuz. 40 mod az bayağı bu arada. Sadece fixlerim o kadar tutuyor genelde.

Ben olsam orada most endorsed olan kısımdakilerden hoşuma gideni indirirdim.

SE aldınız herhalde?

Evet hocam SE aldım. Hocam bu modlar ne ise yarıyor işlevleri tam olarak ne? Genelde oyunları direkt oynayan biri olduğum için bu işlerden bayağı uzağım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı