Skyrim'de değerli taşlar nerede kullanılır?

Apandisitt

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Emektar ASUS. 16 GB 2333 mHz RAM (sonradan yükseltme). i5-7200U 3.1 Ghz işlemci, Nvidia 930 mx 2 GB GPU. 500 GB samsung M.2 SSD (bu da sonradan ekleme)
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Kısa süre önce Skyrim oynamaya başladım. Envanterimde çok fazla nar taşı, zümrüt, ametist vb. değerli taş var. Bunların bu kadar çeşitli olması beni biraz düşündürüyor. Acaba bunlar oyunun ilerleyen kısımlarında lazım olur mu yoksa ekonomik kazanç için mi oyuna eklenmiş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzük ve kolye yapımında kullanabilirsin onun haricinde satıp paraya çevirebilirsin. Sadece riften da hancının kocası, hancıya hediye etmek için üç çeşit kusursuz taş istiyor onun haricinde başka bir yerde kullanıldığını hatırlamıyorum.

Ya direkt satın gitsin. Ya da çeşitli külçelerle demirci ocağında daha değerli takılara çevirin, öyle satın.
Para getirmek dışında başka bi' olayları yok.

Ha, kusursuz ametist bulursanız 3, kusursuz safir bulursanız da 2 tane envanterde tutun. Vadikent'te (Riften) kertenkele hancı ve takıcı yan görevleri için istiyorlar.

Edit:
"Barenziah'ın Taşı" bulursanız satmayın. Hepsini toplamaya dayalı bi' yan görev için lazımlar. @Apandisitt

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı